Samsun Haber
Giriş Tarihi : 04-08-2017 15:28   Güncelleme : 04-08-2017 15:28

​Terme’de belediye aracına çirkin saldırı!

Samsun’un Terme ilçesi Kesikkaya Mahallesinde bulunan paletli ekskavatörün camları ve aynaları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldı. Olaya çok sert bir dille tepki gösteren Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Bunu yapanların insan olduğuna inanmıyorum, içimizi acıtan bu olayın peşini bırakmayacağız" dedi.

​Terme’de belediye aracına çirkin saldırı!

Terme Belediyesi, 78 mahallesindeki yolları modern ve daha konforlu hale getirmek çalışmalarına devam ediyor. İlçenin Kesikkaya, Ambartepe ve Örencik Mahallelerinde yol düzenleme çalışmaları yürütülürken, hizmet için Kesikkaya Mahallesinde bulunan paletli ekskavatörün camları ve aynaları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldığı haberi belediye ve ilçede şok etkisi yarattı.

Belediye Başkanı Şenol Kul, geniş bir coğrafi alanda hizmet vermeye çalıştıklarını belirterek bazı araçları belediye şantiyesi uzak kaldığı için o mahallede çalışmalar tamamlana kadar bıraktıklarını söyledi.

BUNU YAPAN BİR İNSAN OLAMAZ

Belediye araçlarına zarar veren saldırganların “insan” olarak görülemeyeceğini vurgulayan Başkan Kul, “Terme Belediyesi olarak var gücümüzle halkımız için çalışıyor, onlara daha mutlu ve huzurlu bir kent oluşturmak için gayret gösteriyoruz. Bunu yapanların insan olduğuna ben inanmıyorum, inanmak istemiyorum. Böyle bir anlayış olmaz. Bu zihniyet bu ülkenin insanı değildir. Olaya ilişkin adli ve idari soruşturma devam ediyor” dedi.

SALDIRI TERME’YE YAPILDI

Olayın sadece belediyeye değil, bütün Terme’ye yapılmış çirkin bir saldırı olduğuna dikkati çeken ve yeni bir vandalizm olayı ile karşı karşıya olduklarını dile getiren Başkan Kul, “Bu kötü niyetli kişi ya da kişileri kınıyorum. Bu araçlar birer milli servet. Kamuya hizmet eden makine parkı, hepimize hizmet vermekte. Aynı zamanda yakan ve yıkan vatandaşlara da hizmet etmektedir. Aracımızın camı ve aynalarının kırıldığını duyunca içim gitti. Bu konuda taviz vermeyeceğiz ve gerekeni yapacağız" diye konuştu.

adminadmin