Samsun Haber
Giriş Tarihi : 06-12-2016 14:21   Güncelleme : 06-12-2016 14:21

Terme’de Karla Mücadele Çalışmaları

​Terme’nin yüksek kesimlerine yağan kar, ilçeye ayrı bir güzellik kattı. Terme Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de kar yağışının meydana getirebileceği olumsuzlukları ortadan kaldırmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Kul “Bu kışı sorunsuz geçirmek için her türlü tedbirimizi aldık. Yeter ki kar yağsın” dedi.

Terme’de Karla Mücadele Çalışmaları

Samsun Haber - Terme’nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Terme Belediyesine bağlı karla mücadele ekipleri, ulaşımda aksaklıkların yaşanmaması için kar küreme ve temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Kar yağışının etkili olduğu Ambartepe, Örencik, Kesikkaya, Kocamanbaşı ve Kazımkarabekir mahallelerinde çalışmalar yürütüyor.

“TÜM ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK”

Kış şartlarının hayatı olumsuz etkilememesi için titiz bir çalışma yürüttüklerini belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Terme’de kar yağışı özellikle ilçemizin üst mahallelerinde etkili oldu. Büyükşehir Belediyemizle işbirliği halinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızla mahallelerimizde ana arterlerimiz açık durumda. Amacımız özellikle yüksek kesimlerde yaşayan vatandaşlarımızın kar yağışından olumsuz etkilenmemesini sağlamak. Karla mücadele çalışmalarımız 7 gün 24 saat sürecek. Böyle güzel ve bereketli kar yağışları yeter ki her zaman olsun, biz ekibimizle birlikte çalışmaya her zaman hazırız.” Dedi.

“KESİNTİSİZ ULAŞIMDA KIŞ LASTİĞİ VURGUSU”

Vatandaşların kesintisiz bir ulaşım için araçlarına kış lastiği takmaları konusunda da uyaran Başkan Kul, “Vatandaşlarımızı kazalara ve ulaşımda aksamalara yol açmaması için bu konuda duyarlı olarak gerekli önlemleri almaya davet ediyorum. Hemşerilerimiz, araçlarına her yıl 1 Aralık-1 Nisan tarihleri arasında zorunlu olarak kış lastiği takmaları gerektiğini unutmamalı” diye konuştu.

 

adminadmin