Samsun Haber
Giriş Tarihi : 04-08-2017 13:37   Güncelleme : 04-08-2017 13:37

Terme’de Plaj Futbolu Heyecanı Yaşanacak

Samsun’un Terme ilçesinde, Terme Belediye’sinin ev sahipliğinde plaj futbolu turnuvası yapılacak. Başkan Kul, “Turizm kenti Terme hedefi ile yaptığımız çalışmalarla ilçemizi kültürün, sanatın ve sporun merkezi haline getireceğiz” dedi.

Terme’de Plaj Futbolu Heyecanı Yaşanacak

Terme Belediyesi, yaz etkinlikleri kapsamında 1. plaj futbolu turnuvası etkinliği düzenleyecek. Terme Yalı mahallesi sahillerinde yapılacak turnuvalar ilçede renkli ve heyecanlı görüntülere sahne olacak.

SON BAŞVURU TARİHİ 8 AĞUSTOS        

Plaj Futbolu turnuvalarına katılmak isteyen takımların, 8 Ağustos Salı günü mesai bitimine kadar başvuruda bulunmaları gerekiyor. Yapılacak kuralar sonucunda turnuvalar 10 Ağustos tarihinde start alacak. 10’ar dakikalık üç devre halinde oynanacak olan karşılaşmalar sonunda final maçı oynanacak ve 1.’lik ödülü olarak 1 adet koç verilecek.

TERME SPORUN MERKEZİ HALİNE GELECEK

Eğitimden kültüre, spordan çevreye kadar yürütülen bir dizi projelerle gençleri destekleyen programlar yaptıklarını belirten Başkan Kul, turnuvalara şu ana kadar yaklaşık 20 takımın başvuruda bulunduğunu belirtti. Etkinliğe olan ilginin kendilerini memnun ettiğini dile getiren Kul, “Yeşilin maviyle buluştuğu güzel ilçemizde yapılabilecek en güzel faaliyetlerden birisi spordur. İlçemizi daha yaşanılabilir hale getirmek için spora önem veriyoruz. Birçok spor yatırımını ilçemizde faaliyete geçirdik. Turizm kenti Terme hedefi ile yaptığımız çalışmalarla ilçemizi kültürün, sanatın ve sporun merkezi haline getireceğiz” dedi.

BAŞARI VE CENTİLMENLİK TEMENNİSİ

Yapılan her türlü sporun ve sporcunun, sonuna kadar destekçisi olduklarını sözlerine ekleyen Kul sözlerini şöyle tamamladı. ‘’Bu oyun plaj ya da kumda oynanan ve futboldan türetilen bir takım oyunu. İzleyicilerine heyecanlı ve aynı zamanda eğlenceli anlar da yaşatan bir spordur. Terme’li vatandaşlarımızı ve futbolseverleri etkinliğimizi izlemeye davet ediyorum. Yapılan spor hangi branşta olursa olsun her zaman destekçisiyiz, yeter ki halkımız, profesyonel olmasa da boş vakitlerini spor yaparak geçirmek istesin. Bu tür organizasyonları her yıl yapmaya devam edeceğiz. Terme Belediyesi olarak turnuvaya katılan tüm ekiplere başarılar diliyor ve müsabakaların centilmence geçmesini temenni ediyorum.’’

 

adminadmin