Güncel
Giriş Tarihi : 13-02-2017 10:48   Güncelleme : 13-02-2017 10:51

Terör Örgütleri Hayır Da Birleşti

PKK’nın sözde yöneticileri ve örgütün siyasi uzantısı HDP’li vekillerden gelen hayır çağrılarının ardından eli kanlı terör örgütlerini tek bir çatı altında toplayan terör koalisyonu HBDH de referandumdan ‘hayır’ çıkması için direniş çağrısı yaptı.

Terör Örgütleri Hayır Da Birleşti

Yeni anayasaya ‘evet’ diyenleri vatan haini ilan eden CHP, HDP, FETÖ ve bilumum terör örgütü aynı safta, 16 Nisan’da ‘hayır’ çıkması için çalışacak.

Türkiye’nin büyümesini engellemek için her türlü saldırıyı yapan eli kanlı terör örgütleri ve siyasi uzantıları yeni anayasaya ‘hayır’ çağrısı yapmaya devam ediyor. Terör örgütü PKK’nın sözde yöneticileri ve örgütün siyasi uzantısı HDP’li vekillerden gelen hayır çağrılarının ardından eli kanlı terör örgütleri; PKK, TKP/ML, THKP-C/MLSPB, MKP, TKEP-LENİNİST, TİKB, DKP, YRK, Devrimci Karargah ve MLKP’yi tek bir çatı altında toplayan terör koalisyonu HBDH de referandumdan ‘hayır’ çıkması için direniş çağrısı yaptı. Yeni anayasaya ‘evet’ diyenleri vatan haini ilan eden CHP, HDP, FETÖ ve bilumum terör örgütü aynı safta, 16 Nisan’da ‘hayır’ çıkması için çalışacak. Terör koalisyonu referandum kararını açıkladı. Geçtiğimiz yıl terör örgütlerini tek bir çatı altında toplayan HBDH; referandumdan ‘hayır’ çıkması için direniş çağrısı yaptı. Kanlı terör örgütleri; PKK, TKP/ML, THKP-C/MLSPB, MKP, TKEP-LENİNİST, TİKB, DKP, YRK, Devrimci Karargah ve MLKP, birleşerek HBDH terör örgütünü kurmuştu. Terör örgütlerinin yeni koalisyonu HBDH, Cumhurbaşkanlığı sistemini getirecek referandumdaki oy tercihini açıkladı. Terörist başı Duran Kalkan’ın önderliğinde kurulan terör koalisyonu, referandumda seçmenlerin ‘hayır’ oyu kullanması gerektiğini istedi. Kandil’den yapılan açıklamada, “Referandumda hayır demeye ve faşizme karşı direnmeye çağırıyoruz” ifadelerine yer verildi.

ÖRGÜT UZANTILARI DA BİRLEŞMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır’da, bir araya gelen terör örgütü PKK’nın siyasi uzantıları, Halkların Demokratik Partisi (HDP), Demokratik Bölgeler Partisi (DBP), Halkların Demokratik Kongresi (HDK), Demokratik Toplum Kongresi (DTK), Özgür Kadın Hareketi (TJA) bileşenleri ortak yayımladığı deklarasyonla anayasa değişikliğiyle ilgili yapılacak referandumda ‘hayır’ oyu kullanacaklarını duyurmuştu. DBP İl Başkanlığı’nda, TBMM Başkanvekili Pervin Buldan, HDP Grup Başkanvekili Ahmet Yıldırım, HDP’li milletvekilleri, DBP Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, DTK Eş başkanı Leyla Güven’in katılımıyla açıklanan referandum deklarasyonunda, “Hiçbir sorunumuza çözüm getirmeyen, içerisinde Kürt sorunun çözümü olmayan, toplum olarak haklarımızı ve özgürlüklerimizi barındırmayan bu anayasaya onay vermeyeceğiz. Güçlü şekilde ‘hayır’ diyeceğiz” ifadeleri kullanılmıştı.

PKK’nın siyasi kanadı HDP’nin İstanbul Milletvekili Pervin Buldan da partisinin teşkilatı ile Bağcılar’da bir araya gelmiş ve yeni anayasaya hayır kampanyasına start verdiklerini duyurmuştu. HDP’li vekilin program sonrası Twitter hesabından “Hayır kampanyamızın startını 3. Bölge olarak Bağcılar’da verdik” notuyla paylaştığı fotoğraflarda, ‘hayır’ kampanyasının başlatıldığı salonda, PKK’lı teröristlerin fotoğraflarına yer verildiği, Buldan’ın eli silahlı PKK’lı teröristlerin fotoğraflarının önünde ‘hayır’ çağrısı yaptığı görülmüştü.

'ERDOĞAN VE BAHÇELİ  BİZİ BİTİRECEK'

AK Parti ve MHP’nin mutabakatıyla meclisten geçen ve halk oyuna sunulacak olan yeni anayasa terör örgütü PKK’nın sözde yöneticilerini de tedirgin etti. PKK’nın sözde yöneticilerinden Duran Kalkan, başkanlık sistemi üzerine yaptığı bir konuşmada, MHP lideri Bahçeli ve Erdoğan’ın PKK’yı yok etme konusunda anlaştığını, bu yüzden de Bahçeli’nin referandum sürecinde Erdoğan’a destek verdiğini belirterek, Türkiye’de her kesimin ‘Kürdistan’ın geleceği için’ başkanlık sistemine ‘hayır’ demeleri gerektiğini belirtmişti.

 

adminadmin