Güncel
Giriş Tarihi : 09-09-2015 20:30   Güncelleme : 09-09-2015 20:30

Terör saldırılarına tepkiler

SAMSUN (AA) - MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, son günlerde yaşanan terör saldırılarına tepki göstererek, "Biz Laz'ıyla, Kürt'üyle, Çerkez'iyle Türk milletiyiz" dedi

Terör saldırılarına tepkiler

SAMSUN (AA) - MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, son günlerde yaşanan terör saldırılarına tepki göstererek, "Biz Laz'ıyla, Kürt'üyle, Çerkez'iyle Türk milletiyiz" dedi.

Usta, MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis ile MHP Çarşamba İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini söyleyen Usta, ülkenin yangın yerine döndüğünü belirtti.

Birlik zamanı olduğunu dile getiren Usta, şunları kaydetti:

"Türk milleti güçlüdür, bu sorunlar aşılır. Biz bu riskleri hep dile getirdik ama AKP Hükümeti çoğunluğuna güvenerek, bunlara kulak tıkadı. Bu terör sorununu aşmamız gerekiyor. Bu devletin terör örgütü ve teröristlerle mücadelesidir. Bunu bu ülke içinde Türk-Kürt meselesi haline getirmeye çalışanlar var. Bundan Türk milliyetçileri olarak kaçınmamız gerekiyor. Çünkü eğer Kürtler de teröre bulaşmadıysa bizim kardeşimizdir. Biz aynı milletiz. Biz Laz'ıyla, Kürt'üyle, Çerkez'iyle Türk milletiyiz."

Edis ise "Ya hep birlikte bu terörü bitireceğiz ya da bu terör yüzünden derin yaralar alacağız" ifadelerini kullandı.

Milletvekilleri partililerle bir süre sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı. 

 

adminadmin