Genel
Giriş Tarihi : 10-01-2019 14:03   Güncelleme : 10-01-2019 15:39

Tırnakların İhtiyacı Olan Güzellik Nedir

Tırnak görünümünü daha hoş hale getirmek için kullanılan tırnak seti birbirinden farklı tasarımlarıyla tırnak üzerine uygulanan bir üründür.

Tırnakların İhtiyacı Olan Güzellik Nedir

Tırnaklar için özel olarak üretilmiş olan nailbox set halinde satışa sunulur. Setin içerisinde yer alan çeşitli desenler tırnağın üzerine uygulanır ve bu sayede farklı tırnak görünümleri elde edilebilir. Bunun için ürünün nasıl kullanılması gerektiği iyi bilinmelidir. Bu sayede istenilen sonuç daha kısa süre içerisinde elde edilebilir. Tırnak görünümüne önem veren kadınların öncelikli tercihi olan nailbox  içerisinde bir tane spatula, bir adet tasarım paleti ve bir tane silikon damga yer alır Bunların her birinin gerektiği şekilde kullanılması önemlidir.

Kullanımı son derece basit olan nailbox tırnak bakım seti kullanımı oldukça kolaydır. Bunun için beş dakika gibi bir süre yeterli olmaktadır. Önemli olan nokta setin nasıl kullanılacağının ve içerisinde yer alan parçaların ne işe yaradıklarının iyi bilinmesidir. Kullanım için gerekli bilgiler ürünün üzerinde de yer almaktadır. Kullanma talimatlarına uyulması istenilen sonucun elde edilebilmesi bakımından önem taşır. Tasarım şekilleri açısından bakıldığında çok çeşitli desenlerin olması seti daha da kullanışlı hale getirmektedir. Bu saye nailbox tırnak bakım seti kullanıcı sayısı her geçen gün daha da artmaktadır. Böylece dileyen herkes kendi tırnaklarına beğendiği şekilde görünüm kazandırabilmektedir.

Nailbox seti kullanımı öncesinde setin içerisinde yer alan parçalar kontrol edilmelidir. Bu parçaların her biri istenilen desenin verilebilmesi bakımından gereklidir. Bunlara ek olarak bir tane de ojeye ihtiyaç vardır. Setin uygulanmasına ilk olarak desen seçiminden başlanır. İstenilen desen seçildikten sonra arzuya göre seçilen renkteki oje desenin üzerine sürülür ve desende fazlalık olan oje setin içerisindeki spatula yardımı ile sıyrılır. Daha sonra setin içerisinde verilen silikon damga desenin üzerine bastırılır ve belli bir süre beklenir. Ardından bu damga tırnağa bastırılır ve desenin tırnağa geçmesi sağlanır. Bu işlem set içerisinden seçilen tüm desenler için yapılabilir. Görüldüğü üzere nail box uygulaması birkaç dakika içerisinde tamamlanmaktadır. Nailbox seti sipariş vererek sizde tırnaklarınıza dilediğiniz deseni verebilirsiniz.

Nailbox uygulayanlar bu üründen son derece memnun kalmaktadır. Set içerisinde bulunan her bir parça sayesinde tırnaklara birbirinden farklı görünümler verilebilmesi ürünü daha da kıymetli hale getirir. Bu desenler her tırnağa aynı olacak şekilde uygulanabileceği gibi tırnaklara birbirinden farklı desenler olarak da yapılabilir. Kullanım şekli ve desen seçimi tamamen kişinin zevkine bırakışmıştır. Evdeki ojelerle kolayca uygulanabilmesi tırnak setini gün geçtikçe daha fazla tercih edilir hale getirmiştir. Uygulaması hem basit hem de eğlenceli bulunan bu set her yaştan insan tarafından severek yapılabilir. Sete ait beş tane farklı tasarım paletinin bulunması sayesinde tırnakların üzerinde birbirinden çarpıcı görünümler ortaya çıkarılabilir.

adminadmin