Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-09-2018 09:15   Güncelleme : 20-09-2018 09:15

​Tok; İlkadım’ı Birlikte Güzelleştiriyoruz

​Tok; İlkadım’ı Birlikte Güzelleştiriyoruz

Bir önceki dönem Sağlık Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay vatandaşlarla bir araya geldiler.

İlkadım Ulugazi Camii’nde kılınan öğle namazının ardından çevre esnafı ve vatandaşla bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay İlkadım ve Samsun’un sorunlarını çözmek için her zaman bir arada olduklarını belirttiler. Vatandaşlarla bir araya gelerek, çay eşliğinde samimi bir sohbet ortamının yaşandığı buluşmada gündeme dair sohbet edilirken vatandaşlar taleplerini iletme şansını yakaladılar.

“SORUNLARI ÇÖZMENİN YOLU BİRLİKTEN GEÇİYOR”

Bir önceki dönem Sağlık Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan ve AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay ile birlikte vatandaşlarla buluşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “İlkadım ve Samsun için AK Partimizin belediyecilik anlayışı ile dev projeler gerçekleştirirken bir yandan da hemşehrilerimizle bir araya gelerek taleplerini dinliyoruz. Milletvekillerimiz ve AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığımızla sağladığımız sağlam diyaloglar ile vatandaşımıza hizmetimizi en üst seviyeye taşımak için iletişimimizi her zaman sağlam tutuyoruz. Bu sıkı iletişim ile değerli hemşehrilerimize en iyi hizmetleri sunma noktasında hızlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

MİNİBÜS ŞOFÖRLERİ TALEPLERİNİ İLETTİ

Esnaf buluşmasının ardından Kıranköy Minibüs Durağı Derneği Başkanı Şaban Yurtsever ve minibüs şoförleri ile bir araya gelinen ziyaret sonrası konuşan Başkan Erdoğan Tok; “Büyük bir özveri isteyen minibüs şoförlüğünün zorluklarını biliyoruz ve bu zorlukları en aza indirgemek için şoför kardeşlerimizle sık sık bir araya gelerek taleplerini dinliyoruz” şeklinde konuştu.

adminadmin