Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-02-2018 15:37   Güncelleme : 17-02-2018 15:37

Tok, “Karadeniz Yerel Yönetimler Toplantısı Çok Verimli Geçti.”

Tokat’ta gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Karadeniz Bölge Toplantısına katılan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Ak Partili belediyecilik anlayışıyla vatandaşımıza daha iyi hizmet için bir aradayız” dedi.

Tok, “Karadeniz Yerel Yönetimler Toplantısı Çok Verimli Geçti.”

 

Karadeniz Bölgesi Belediye Başkanları Tokat’ta gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Karadeniz Bölge Toplantısında Ak Belediyeler 2019 Yolunda sloganıyla bir araya geldi.

GENİŞ KATLIMLI BÖLGE TOPLANTISI

Toplantıya, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya,  AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcıları AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi’nin ve belediye başkanları katıldı. İki gün süren program sonrası değerlendirme yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ak Belediyeler 2019 yolunda sloganıyla tertiplenen Karadeniz Bölgesi Belediye Başkanları toplantısının çok verimli ve faydalı geçtiğini söyledi.

“ HİZMET AŞKIYLA BİR ARADAYIZ”

Toplantıya dair açıklamalarda bulunan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok şunları kaydetti; “Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde yerel yöneticiler olarak her zaman vatandaşımızla iç içe olmak önceliğimiz olmuştur. Bu kapsamlı ve önemli toplantıda da yerel yöneticiler olarak bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Sadece şehrimizin değil ülkemizin her köşesinde vatandaşa verilen belediyecilik hizmetlerinin artması hepimiz için övünç kaynağı oluyor. Ayrıca bu toplantıda bir ve beraber olarak verdiğimiz mesajda ayrı bir anlam taşımaktadır. Şahsım ve Partimiz adına vatandaşa hizmet aşkıyla bir aradayız” dedi.  

“2019 YOLUNDA DAHA GÜZEL BİR İLKADIM”

2019 yolunda Ak Belediyeler olarak hedef ve politikaların konuşulduğu toplantının gelecek vizyonunun çizildiğini ifade eden Başkan Tok, “ Bizlerde bu uğurda ve yolda İlkadım Belediyesi olarak 4 yılda gerçekleştirdiğimiz projelerle İlkadım’ı Karadeniz’in yükselen değeri yapmayı amaçladık. Bu toplantıda komşu illerimizin belediye başkanları ile yaptığımız istişarelerde takip edilen ve beğenilen bir belediye olduğumuzu görmek hemşerilerim adına gurur duymamıza vesile oldu. Ak Belediyeler 2019 Yolunda sloganıyla gerçekleşen bu toplantıda 2019’a yaklaşırken daha güzel, daha modern, daha gelişmiş bir İlkadım olması övünç kaynağı olmuştur” şeklinde konuştu.

adminadmin