Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-05-2020 17:22   Güncelleme : 30-05-2020 17:22

Topaloğlu’nun Deveci sevgisi nereden geliyor!

AK Partili Ondokuz Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nun her fırsatta CHP’li Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’yi ziyaret etmesi ve birlikte fotoğraf vermesi farklı yorumlara sebep oluyor.

Topaloğlu’nun Deveci sevgisi nereden geliyor!

19 Mayıslılar, “Başkan her fırsatta Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’yi ziyaret ediyor. Çeşitli bahanelerle sürekli bir araya geliyorlar. AK Parti’de üçüncü dönemi dolan Osman Topaloğlu önümüzdeki seçimlerde başka partiden mi aday olacak” diye sorarak sık ziyaretlerin nedenini merak ettiklerini dile getiriyorlar.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, daha önce de Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin halı saha maçını izlemek için ziyaret gerçekleştirmişti.

Topaloğlu son ziyaretini soyal medya payalaşarak, “Komşu ilçemiz Atakum'un, Belediye Başkanı arkadaşım @bskcemildeveci'yi ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledim.

Yerelde kalkınmanın birlik ve beraberlikten geçtiği şuurunda olarak siyasi kimliği bir tarafa bırakıp çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Şeklinde yazması manidar bulundu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN