Spor
Giriş Tarihi : 07-07-2014 13:35   Güncelleme : 07-07-2014 13:35

TRABZON HOCASINA KAVUŞUYOR

Cezayir Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, milli takımdaki görevinden ayrıldığını açıkladı..

TRABZON HOCASINA KAVUŞUYOR
Trabzonspor'un yeni teknik direktörü olması beklenen Vahid Halilhodzic, Cezayir Milli Takımı ile olan bağlarını resmen kopardı.

Cezayir Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde Halilhodzic'in sözlerine yer verildi. İşte Boşnak teknik adamın veda konuşması:

"İlk olarak, konukseverliği ve sıcak sözleriyle beni derinden etkileyen Cumhurbaşkanı Abdelaziz Bouteflika'ya teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca, teşvik ve desteğini takdir ettiğim Başbakan Abdelmalek Sellal'a da teşekkür ediyorum. Bu zorlu görevi yerine getirmek ve hedeflere ulaşmak için tüm imkanları seferber eden, yakın işbirliği içinde üç yıl boyunca çalıştığım Cezayir Futbol Federasyonu Başkanı Mohamed Raouraoua'ya teşekkür etmeyi unutmuyorum. Bu görev süresi boyunca, bana yardımcı olan oyunculara ve teknik, tıbbi ve idari kadrodaki kişileri takdir ediyorum. Milli takımın başarısını, geldiğim günden bu yana bana destek veren ve inanan muhteşem Cezayir halkıyla ilişkilendirmek istiyorum" dedi.
Bazı medya kuruluşlarını da eleştiren Boşnak teknik adam, "Bazı medya kuruluşlarının sadece yaptığım işi karalamakla kalmayıp, kişiliğime ve aileme saldırmasını asla unutmayacağım ve affetmeyeceğim" diye konuştu.

Halilhodzic, "Cezayir'de 3 yıl yaşadıktan sonra, aile yükümlülüklerim ve yeni sportif zorlukların cazibesi yaptığım seçimde ağır bastı. Cezayir Futbol Federasyonu ile yaptığım sözleşmeye tamamen uyduktan sonra, görevimi gurulra bırakıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
adminadmin