Spor
Giriş Tarihi : 11-03-2014 15:49   Güncelleme : 11-03-2014 15:49

TRABZON‘DA İSYAN

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve olaylar nedeniyle tatil edilen maç sonrasında Bordo Mavili camiada "Ligden çekilelim" sesleri yükselmeye başladı. Ayrıca olaylı maçın ardından Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu için istifa sesleri yükselmeye başladı.

TRABZON‘DA İSYAN

 
Trabzon yerel basını olayları Volkan Demirel'in başlattığını ifade ederek isyan bayrağını çekti. Taka Gazetesi konu ile ilgili "Ya şampiyonluğumuz verilsin ya da şampiyonluk gelene kadar Trabzon ligden çekilsin" dedi.
 
Hacıosmanoğlu'na yönetim kurulundan şok çağrı: İstifa
 
Trabzonspor camiasında Başkan Hacıosmanoğlu için istifa sesleri yükselmeye başladı. Bunlardan bir tanesi Yönetim Kurulu Üyesi Çakıroğlu'ndan geldi.
 
Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin Çakıroğlu, takım kaptanı Onur Recep Kıvrak ile giderek taraftarlar ile görüştüklerini vurgulayarak, "Biz Trabzonluyuz, biz vatan haini değiliz. Dışarıda gezerken binaların üzerindeki keskin nişancıları çektiniz mi çocuklar, hiç sanmıyorum. Polis müdürüne ben söyledim zorla aşağı indiler. Bu insanları çıldırtan budur. Burada kimse polis arabası yakmadı. Aslında istemediğimiz, yapılmasını tasvip etmediğimiz ama mani olamadığımız olaylar oldu. Bir Volkan 25 bin kişiyi bu hale getirdi. Sadece ona mı yüklenelim hayır. Ama verdiği beyanatlarla Trabzon halkını neredeyse hain ilan edip, çatılara keskin nişancı çıkartan vali derhal istifa etmelidir. O valiyi gelip iki gün sonra onur üyesi yapan İbrahim Hacıosmanoğlu istifa etmelidir." diye konuştu.

AKSAM.COM.TR
adminadmin