Spor
Giriş Tarihi : 12-03-2014 13:32   Güncelleme : 12-03-2014 13:32

TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇI DÜNYA BASININDA!

Dünya basını, çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe maçını manşetlerine taşıdı.

TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇI DÜNYA BASININDA!
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması, Türkiye’de olduğu kadar dünya basınında da geniş yer buldu. Dünya basınında Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili çıkan haberler şöyle:

L’Equipe: "Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında oynan maçta saha savaş alanına döndü. 23. dakikada Emenike’nin golünün ardından duran oyun, devrenin uzatmalarında tatil edildi"
 
Tutto Sport: "Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında oynanan maçta her şey oldu! Metal maddeler atılması nedeniyle maç tatil edildi. Türk polisi oyuncuları kalkanlarıyla korudu"
 
Marca: "Fenerbahçe - Trabzonspor maçı, hakem Bülent Yıldırım tarafından atılan maddeler nedeniyle tatil edildi"
 
VOLKAN KURBAN SEÇİLDİ
 
De Telegraaf: "Kuyt’ın 11’de başladığı maçta kaleci Volkan kurban seçildi. Kafasına ateşli maddeler, bozuk paralar, maddeler, kapı kolu atıldı"
 
Nieuwsblad: "Türk futbolunda kıyamet! Trabzonspor ve Fenerbahçe arasındaki maçta ceza sahasına ateşli maddeler atıldı. Hakem soyunma odasına gitti"
 
NBC: "Taraftarın şiddeti, Trabzonspor’un Fenerbahçe ile olan maçını tatil ettirdi. İki uyarının ardından hakem üçüncüsünde maçı bitirdi"
 
O Jogo: "Trabzonspor taraftarı 30 dakika boyunca sahaya maddeler attı, Fenerbahçe bayrağını yırttı. Maç tatil edildi"
 
Le Monde: "Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sahaya kapı kolu da dahil olmak üzere tehlikeli maddeler atıldı ve özellikle Volkan Demirel isabet alındı"
 
Mundo Deportivo: "Sahaya yağmur gibi madde yağdı. Hakem Bülent Yıldırım maçı tatil etti”
 
AS: "Hakem 10 dakika ara verdi ama madde yağmaya devam etti. Maddeler arasında, taşlar ve yanıcı maddeler vardı"
 
Mais Futebol: "2010-11’de iki kulüp arasında yükselen tansiyon, son maçta taş ve yanıcı maddelerle yükseldi. Maç tatil edildi"
 
Hoy: "Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sahaya yağan maddelerden ötürü tatil edildi."
 
Volkskrant: "Uzatma dakikalarında penaltı noktasına yağan ateşli maddelerden ötürü maçı durduruldu, 10 dakika sonra ise tatil edildi"
adminadmin