Güncel
Giriş Tarihi : 07-09-2019 09:52   Güncelleme : 07-09-2019 09:52

Trakya Üniversitesi Rektörü Erhan Tabakoğlu’na ağır suçlama!

Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğretim Elemanı Yrd. Doç. Dr. Derya Kuloğlu, yaptığı açıklamada, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na ağır suçlamalarda bulundu.

Trakya Üniversitesi Rektörü Erhan Tabakoğlu’na ağır suçlama!

Rektörü TBMM Başkanı Mustafa Şentop’a şikâyet eden ve görevden alınması için çağrıda bulunan Kuloğlu, ‘’TBMM Başkanı Sn Mustafa Şentop, Çok değerli dostum dediğiniz Erhan Tabakoğlu’nu getirip üniversitenin başına yerleştirdiniz. Bu insan sahte evrak, iftira, üniversitenin içini boşaltma ve kafasına göre liyakate aykırı atamalarına zemin hazırlamak için kumpaslar yapıyor’’ dedi.

Kendisi gibi akademik ve idari personelin tam 3 yıldır Tabakoğlu ile mücadele ettiğini ileri süren Kuloğlu, şöyle devam etti:

‘’Tam 3 yıldır kendisi ile mücadele ediyorum ben ve benim gibi akademik ve idari personel. Bakın 2 gündür onun hakkımda hazırladığı dosyaların peşinde koşuyorum. İçinde suç evrakı yok. Bu dosyaları kadın avukat Olcay ile hazırlıyor, Karısını daire başkanı yapma peşinde. İdare Mahkemesi Başkanı Yaşar Erdem ve İstanbul Bölge İdare Mahkemesi yani istinaf arasında bitiriyor.’’

ŞENTOP’A ÇAĞRI

Kendisi hakkında hazırlanan dosyaların örneklerini alıp incelediğini anımsatan Kuloğlu, sözlerini şöyle tamamladı.

‘’Dosya örneklerini mühürletip aldım. İnceledim acaba kendileri mi bir şey koydular diye. Dosyalar boş. Hâkimler çatır çatır imza atıyorlar. Bu Keşan’daki Gümrük Bölümü ile bu arkadaşınızın ilişkisi nedir? Siz kendisini uyarmıyor musunuz? Sen utanmıyor musun demiyor musunuz?

Bakın beyefendi bulunduğunuz makamlar vatandaşa eziyet makamı değil, Bana kimse dil uzatamaz? Sahte evrak ne demekmiş, cinsel fiziksel taciz ne demekmiş? Sizden bu insanı bu şerefli makamdan almanızı ivedi olarak, ayrıca bana verdiği zararı da giderecek şekilde öncelikle özlük haklarımla ilgili taleplerimi karşılamanızı bekliyorum.’’

DEVLETİN ÇIKARLARI ZARARA UĞRATILIYOR

Şentop’a, ‘’Bulunmuş olduğunuz makam dost ahbap ilişkileri ile insanlara zarar verme yeri değil’’ diyen Kuloğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘’Benim hayatımda böyle sıra dışı bir arkadaşım hiç olmadı. Bu insana değerli dostum demek sizi, milletin iradesini temsil ettiğiniz makamda hiç mahcup etmiyor mu? Bakın yargı ile kol kola girip sahte dosya hazırlıyor, Bu insan hangi menfaatler karşılığı devletin çıkarlarını böyle zarara uğratıyor. Sayın beyefendi lütfen bu duruma müdahale ediniz. Ve gereğini yapınız. Karşınızdaki vatandaşların her birey kendi şeref ve haysiyeti ile yaşıyor, lütfen buna özen gösterelim. ‘’

adminadmin