Güncel
Giriş Tarihi : 01-03-2019 09:29   Güncelleme : 01-03-2019 12:25

Trakya Üniversitesi’nden 28 Şubat’ta 28 Şubat Zihniyetine Alkış Tutan Sergi!

Trakya Üniversitesi, 28 Şubat’ın seneyi devriyesinde, ‘Işıklar İçinde "11 Sanatçı/11 Işık" Enstalasyon Sergisi’ düzenleyerek 28 Şubat’ı yeniden hortlatma gayreti üniversiteyi ve rektörü hedef tahtasına oturttu.

Trakya Üniversitesi’nden 28 Şubat’ta 28 Şubat Zihniyetine Alkış Tutan Sergi!

Trakya Üniversitesi’nin resmi internet sitesine 28 Şubat günü konulan Işıklar İçinde "11 Sanatçı/11 Işık" Enstalasyon Sergisi ilanında

“IŞIKLAR İÇİNDE bir yitirişin ifadesi... Fotoğraf ışıkla var edişin bir yolu ise...

ONLARI yaşarken var eden ışıltılarını fotoğraf kareleri üzerinden yolumuzu aydınlatan yansılara dönüştürebilmişsek eğer...

YİTİRDİĞİMİZ ışıklar içinde "ONLAR"ın yüzleri insan, sanat ve emek için hep aramızda olacak demektir” denilerek Aziz Nesin, Tuncel Kurtiz, gibi 28 Şubatçı zihniyetin anıldığı bir program tertip edilmesi üniversite yönetiminin ne yapmaya çalışıyor sorularını akla getirdi.

Trakya Üniversitesi’nin muhafazakâr Rektörünün, Türkiye’yi 28 Şubat’a sürükleyen ateist, devlet ve millet düşmanı isimleri anma programına nasıl müsaade ettiği de ayrı bir soru işareti olarak açıklama bekliyor.

28 şubat denilince Erbakan gelmesi gerekirken solcu yönetici ve akademisyenler bilinçli olarak 28 Şubat’ta başlayan ve sol zihniyetli sözde sanatçıları yaad eden bir sergi açtılar.

 

adminadmin