Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-10-2016 10:34   Güncelleme : 22-10-2016 10:34

Tramvay Da Mağduriyet Artışı

Samsun’da SAMULAŞ tarafından işletmesi yapılan tramvay Üniversite - Tekkeköy arasına bağlanmasıyla birlikte yolcu artışı ile mağduriyetler yaşanması dikkati çekti.

Tramvay Da Mağduriyet Artışı

Samsun Haber - Engelli, yaşlı, hamile ve hasta olan insanların da oturmaya yer sıkıntısı yaşadığı tramvayda ayakta seyahat etmek zorunda kaldığı görüldü.

Özelliklede Öğrencilerin ve çalışan kişilerin giriş çıkış saatlerinde tramvayda adeta yer izdihamı yaşanıyor. Zaman zaman ayakta seyahat edecek yer dahi bulamayan vatandaşlar “Tramvay şehrimiz için çok güzel bir ulaşım aracı yalnız ulaşım güzergâhı uzadıkça yetersiz kalmaya başladı” dedi.

ÖĞRENCİLER ÜCRETLERDEN ŞİKAYETÇİ

 Üniversitede ve şehir içine ulaşımı servis harici kendi imkânlarıyla sağlamaya çalışan öğrenciler daha durağa girmeden SAMULAŞ’a bağlı tramvayın 4 TL ücret tahsil etmesi özellikle öğrencileri ekonomik olarak çaresiz bırakıyor.

Ulaşım sisteminde en pahalı şehirler arasına giren Samsun’un vatandaşları bu konudan oldukça şikayetçi oldukları gözleniyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin sorunların çözülmesi için vakit kaybetmeksizin gerekli düzenlemeleri yapması ve yaşanan mağduriyetleri dikkate alması bekleniyor.

Gül Gülsüm GÜNDÜZ

adminadmin