Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 05-07-2017 13:00   Güncelleme : 05-07-2017 13:00

transferler

Yapılan yeni transferler isim isim bakılınca iyi gibi duruyor.

transferler

Abdulkerim Bardakçı, Çağrı Ortakaya, Hasan Hatipoğlu, Ufuk Budak, Oğuz Gürbulak, Erkam Reşman ve John Chibuike inşallah katkıları üst seviyede olur.

Gelenlerle gidenlere baktığımızda yaş ortalamasında da ciddi bir düşüş getirecektir bu da takıma hem dinamizm hem de direnç getirecektir.

Hepsi bilindik isimler bir tek John Chibuike benim için bilinmez durumda mevkisini orta saha diye biliyoruz ama forvet olduğunu söyleyenler de var.

Kone çok istememize rağmen yüksek maliyet nedeniyle anlaşılamadı.

Gökhan Karadeniz gelse katkısı olabilecek bir oyuncu idi ama o da olmadı.

Ramazan Övünç’le anlaşıldığı söyleniyor inşallah sorun çıkmaz.

Bana göre bu takımın defans hattı iyi, orta sahaya takviye lazım ve en az bir adet Burak Çalık tipi topu taşıyabilen, sıfıra inebilen kanat oyuncusu ile iki tane de iyi forvet almak gerekiyor bir kaleci takviyesi zaten düşünülüyor.

Yabancı oyuncular konusunda yine geç kalınacak diye endişe edenlerin haksız olmadığını düşünüyoruz.

Yönetimin her yıl dışardan yabancı oyuncu alma isteğini ben anlayamıyorum.

Maliyetler daha düşük diye düşünülüyor olabilir ama içerden alınabilecek bütçemize uygun bizim ligleri bilen kendisini göstermiş oyuncularda olabilir diye düşünüyorum.

Yıllardır aynı taktiği uygulayıp genelde yabancıları yurt dışından getirdik Etame Mbilla (onun da bu ligde oynamışlığı vardı bildiğimiz bir oyuncu idi) ve kısmen Kone faydalı olabildi, onun dışında ben bir tek oyuncu hatırlamıyorum.

Dışardan alınan oyuncular büyük bir ihtimal menajerler aracılığı ile videodan izlenilerek alınan oyuncular oluyor. Sadece son iki yılda ki yabancı fiyaskolara bile baksak sıkıntı olduğu ortada.

Umarım bu senekiler takımımıza faydalı olurlar yoksa yine hüsran yaşayabiliriz.

Yeni oyuncular yeni umut ve yeni heyecan demek yeni sezonu heyecanla bekliyoruz.

Hele ki stadımızın açılışı ile birde ilk maçımızı kazanabilirsek lige iyi bir hava ile girebilirsek taraftar da tribünleri dolduracaktır ki değmeyin keyfimize, bu sezon güzel olacaktır inşallah.

SABRİ SARIOĞLU

Sabri Sarıoğlu’nun Samsunlu oluşu ve ben Galatasaray’ın dışında sadece Samsunspor da oynarım diye daha önce yaptığı açıklaması taraftarı umutlandırmıştı ama olmadı. Sabri, Süper Lig’de albenisi olan bir oyuncu ve bizden kazanacağının çok misline oynayacaktır.

Sabri Sarıoğlu’na Samsun’a gelmedi diye kızmak ya da gönül koymak çok doğru bir davranış olmasa gerek. Keşke Süper Lig’de oynuyor olsaydık da Sabri bize gelseydi.

Adnan öz

 
adminadmin