Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 20-06-2017 12:55   Güncelleme : 20-06-2017 12:55

Transferler hadi gari!

Basına şöyle bir baktım şov başlıyor, bombalar patlayacak gibi başlıklar var bu başlıklar birilerini heyecanlandırıyor ama biz somut adım ve sonuç bekliyoruz.

Transferler hadi gari!

Görünen o ki kongreye tek liste gidilecek. Başkanımız Erkut Tutu’nun, “kulübü yönetilebilir bir hale getirdik bize bir şans verin” mealindeki talebi karşılık bulacak gibi.

Samsunspor taraftarı karar alınana kadar fikrini söylüyor, itirazını yapıyor ondan sonra alınan karara saygı duyup kararı sahiplenip sonuna kadar destek oluyor.

Bunu Ümit Özat ismi ortaya atılınca verilen tepkilerden ve Ümit Özat hocayla anlaşılınca ki sahiplenme de gördük.

Bunu Osman Özköylü hocanın ismi gündeme gelince verilen tepkiden ve Osman Özköylü hoca ile anlaşma yapılınca sahiplenilmesinde gördük.

Bunu Alpay Özalan’ın ismi gündeme gelince verilen tepkiden ve Alpay Özalan hoca ile anlaşılınca yine herkesin sahiplendiğini gördük ayrıca mutlaka belirtmek gerekir. Alpay Özalan hocanın sözleşme yapılırken ki iddialı sözleri hepimizin ümidini artırmıştır ve lige iyi bir başlangıç yaparsak taraftar sayımız ve heyecanımız da artacaktır.

Bu Samsunspor taraftarının güzelliklerinden biridir, onları bu tavırlarından dolayı kutlamak gerekir.

Şimdi sıra Erkut Tutu ve yönetiminde, inşallah göreceğiz bugün Erkut Tutu bıraksın diyenler hele denildiği gibi bizi heyecanlandıracak transferler yapılırsa başkana ve yönetime destek verecektir.

Yeter ki iyi niyet görsünler, yeter ki biraz gayret görsünler ben bu sezonun yeni stadımızla birlikte Samsunspor yılı olur diye düşünüyorum ve bu sezondan çok ümitliyim.

Ama Erkut başkanım bilmelidir ki bu sezon hata yapma lüksümüz yoktur ve taraftarımızı üzme hakkımız kalmamıştır.

Onun için ince eleyip sık dokuyalım özellikle yabancı oyuncular konusunda çok dikkatli olalım.

Geçen yıllara bakıyorum da yabancı oyuncuların takıma katkısı yok denecek kadar az. Eğer yabancı transferlerde tam isabet sağlanırsa başarının gelme ihtimali daha da güçlenecektir.

Bu sezon TFF 1.Lig çok zorlu geçecek gibi görünüyor onun için transferlerin zamanında ve isabetli olması gerekir lige iyi başlamak çok önemli, iyi bir hava yakalayabilirsek devamı gelir.

İnşallah kongrede yönetimin takviye edilmesiyle bu şehri süper lige terfi ettirecek bir yönetim oluşacaktır artık başarı gelsin, artık yüzümüz gülsün.

Çok şey mi istiyoruz?

Adnan ÖZ

adminadmin