Bilişim
Giriş Tarihi : 24-11-2013 17:27   Güncelleme : 24-11-2013 17:27

TÜBİDER MESLEK MENSUPLARINI BİLGİLENDİRİYOR

Türkiye Bilişimciler Derneği TÜBİDER bugün yapılan kahvaltılı toplantıda bilişimci meslek mensuplarına Usta Öğreticilik Belgesi alımıyla alakalı olarak bilgilendirme toplantısı yaptı.

TÜBİDER MESLEK MENSUPLARINI BİLGİLENDİRİYOR
TÜBİDER Samsun Şube Başkanı Muhammet Üstün Başkanlığında yapılarak toplantıya çok sayıda Bilişim Firması ve Samsun Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hamit Güngör ve Müdür Yardımcısı Hüseyin Avcı da katıldı.

TÜBİDER Samsun Şube Başkanı Muhammet Üstün, bilişim sektöründe ve diğer sektörlerde 2014 yılında stajer öğrenci çalıştırabilmek için mutlaka firmalardan usta öğreticilik belgesi isteneceğinin bilgisini verdikten sonra Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hamit Güngör’ e vererek bu belgenin hangi şartları taşıyan firmalara verildiğiyle alakalı ve belgelendirme eğitimlerinin nasıl yapıldığıyla ilgli bilgi verdi.

Üstün, Türkiye Bilişimciler Derneği Samsun Şubesi olarak bilişim firmalarımızın gerekli belgelerini ve eğitimlerini tamamları adına bu şekildeki eğitim faaliyetlerini sürekli gerçekleştirdiklerini ifade ederek, toplantılarına katılarak belgelendirme konusunda bilgi veren Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hamit Güngör ve Müdür Yardımcısı Hüseyin Avcıya katılımlarından dolayı teşekkür ederek sözlerini tamamladı.
adminadmin