Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-04-2017 10:16   Güncelleme : 10-04-2017 10:16

Tügva Samsun ‘Evet’ Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

TÜGVA Samsun İl Temsilciliği 19 Mayıs, Bafra, Alaçam ve Yakakent ilçelerinde referandumda ‘Evet’ çalışması gerçekleştirdi.

Tügva Samsun ‘Evet’ Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

16 Nisan’da gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini getiren yeni Anayasa değişikliğini içeren referanduma az bir zaman kalırken, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun İl Temsilciliği ‘Gelecek İçin Evet’ çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

TÜGVA İl Temsilciliği tarafından hazırlanan referandum otobüsü eşliğinde 19 Mayıs, Bafra, Alaçam ve Yakakent ilçelerinde ‘Evet’ çalışması yapıldı.  Yoğun yağmur altında gerçekleşen çalışmada yüzlerce vatandaşa ulaşıldı.

İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve gönüllüler ilçelerde broşür dağıttı, anonslarla yeni Anayasaya neden ‘Evet’ denilmesi gerektiği anlatıldı. Vatandaşlarla sohbet edip, kıraathane, işyerlerine uğrayan TÜGVA üyeleri, sokak sokak gezdi. ‘Evet’ tişörtleri giyen gençler, ‘Gelecek için Evet’ dedi, yeni anayasa hakkında bilgi verdi.

Türkiye Gençlik Vakfı olarak, yeni nesil gencin enerjisi, hızı ve dinamizmiyle iyilik odaklı işler yapan, deneyimlerini paylaşan ve yaşatan bir vakıfçılık anlayışına sahip olunduğunu belirten TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, “TÜGVA olarak, bu aksak sistem yerine, halkın ve özellikle gençlerin özne olduğu, hem seçtiği, hem seçildiği, hem de yargılayabildiği bir Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ne geçmek istiyoruz. Bu geçiş sürecinde aktif rol oynayarak, bölgemiz, ülkemiz ve nesillerimizin geleceğine katkı sağlayacağımıza inanıyoruz.  İl genelinde vakfımız referandum otobüsümüz eşliğinde aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Evet’in hepimize güzellikler getireceğine, ülkemizin her alanda büyümesine vesile olacağına inancımız tam.” dedi.

 

adminadmin