Samsun Haber
Giriş Tarihi : 03-02-2018 13:47   Güncelleme : 03-02-2018 13:47

Tügva Samsun, Külliye’de Yerini Aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak gerçekleşen TÜGVA Gençlik Buluşması’nda TÜGVA Samsun İl Temsilciliği tam kadro yerini aldı.

Tügva Samsun, Külliye’de Yerini Aldı

TÜGVA genel merkez yönetim kurulu üyeleri, il ve ilçe teşkilat yöneticilerinden oluşan 2071 TÜGVA mensubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi.

Teşkilat Buluşması’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜGVA’nın kısa sürede kat ettiği mesafenin kayda değer olduğunu ifade ederek, “Vakıf çalışmaları gönül işidir. Aynı zamanda çok ciddi gayret ve üretkenlik gerektirir. Türkiye’nin milyonlarca gencin enerjisine, birikimine ihtiyacı vardır, bundan sonra terör örgütüne kaptıracağımız her gencin vebali bizim ve sizin üzerinizdedir. Sizler benim evlatlarımsınız, sizlerin azmine ve dava birlikteliğinizin samimiyetine ben bizzat şahidim.” dedi.

Bir çok önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı programda, TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri tam kadro hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençliğe verdiği önemi bir kez daha yerinde görme, duyma imkanının kendilerine nasip olduğunu belirten TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, “Verilen mesajların hepsi net bir şekilde alındı ve harfiyen yerine getirilecek. Milli, manevi duyguları yüksek, iyi eğitimli, tam donanımlı gençlerin yetişmesi için üstlendiğimiz görevi eksiksiz yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu bir gönül, bu bir sevda işi. Bizler bu yola çıktığımızda ne kadar büyük bir sorumluluk ve vebali üstlendiğimizi biliyorduk. Bir gencimizin elinden tutabiliyorsak ne mutlu bize. TÜGVA Genel Başkanımız Sayın İsmail Emanet'in gösterdiği hedeflere ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve devam edeceğiz.” diye konuştu.

adminadmin