Genel
Giriş Tarihi : 20-03-2018 08:41   Güncelleme : 20-03-2018 08:41

Tüketicilerin Kulp Tercihleri Değişti!

Tüm ürünlerde insanların satın alma davranışları zamanla değişiyor.

Tüketicilerin Kulp Tercihleri Değişti!

Tüketicilerin satın alma davranışları özellikle üretim yapan firmaların da yakın markajında bulunuyor. Talepler doğrultusunda yeni ürünler imal edilerek piyasaya sürülüyor. Yapılan incelemeler kapsamında tüketicilerin porselen kulp modellerine daha fazla ilgi göstermeye başladığı anlaşıldı.

Metal malzemelerden üretilen kulp modelleri uzun yıllardır popülerliğini koruyordu. Ancak son dönemde artık country dekorasyon stili ile de uyum sağlayan ve modern kulplara nazaran daha fazla dikkat çeken porselen kulpların oldukça fazla ilgi görmeye başladığı anlaşıldı. Bu kulp modelleri özellikle klasik stilde dekore edilmiş olan evlerde tercih edilirken aynı zamanda misafir odaları ve salonlarda kullanılan mobilyalarda da tercih edilmeye başlandı.

Porselen Kulplar Neden Çok İlgi Görüyor?

Bu konuda merak edilen husus, porselen kulpların bu denli ilgi görmesinin nedenleri oluyor. Öncelikle bu tasarımların şık bir duruş sergilediği biliniyor. Metal malzemeler ile porselen malzemelerin bir arada kullanılması ile elde edilen kulpların temizliği çok daha kolay olabiliyor. Aynı zamanda korozyon riski bu kulp çeşitlerinde çok daha düşük. Özellikle elle temas edilen bölümlerinde metal değil, porselen malzeme kullanıldığından ürünlerin korozyona karşı daha dirençli olması da mümkün olabiliyor.

Bununla birlikte porselen kulplar üzerlerinde çeşitli desenler de barındırıyor. Özellikle toz pembe ve krem renklerinin kullanıldığı bu desenlerin çiçek şeklinde olması da beğeni alıyor. Romantik ve şık bir ev dekorasyonu tercih edildiğinde, kullanılan kulpların da bu dekorasyon ile birebir uyum sağlaması, tüketicilerin bu ürün gruplarına daha fazla ilgi göstermesini de beraberinde getiriyor. Bir anlamda üzerlerindeki çiçek desenlerinin porselen kulp çeşitlerinde lokomotif bir özellik olduğunu söylemek mümkün oluyor.

İstenen renklerde desenlerin seçilmesi ile dekorasyona uyum sağlayan bir genel görünüm elde edilebiliyor. Bu arada porselen kulpların son yıllarda mutfaklarda da sıklıkla tercih edildiği görülüyor. Renkli ve hareketli bir mutfak dekorasyonu isteyenler rotasını bu kulp çeşitlerine çeviriyor. Artık bu ürünleri incelemek için internetten de faydalanılabilir. Online olarak porselen kulp çeşitleri kolaylıkla satın alınabiliyor. İnternetten sipariş yönteminde daha düşük fiyatlar geçerli oluyor.

Kaynak: http://www.hirdavatmalzeme.com/porselen-kulplar

 

adminadmin