Samsun Haber
Giriş Tarihi : 13-02-2018 14:45   Güncelleme : 13-02-2018 14:45

Tüm Anadolu Ayaktayız, Emperyalizme Karşı Savaştayız

Samsun Memur-Sen başkanı Nejdet Güneysu Zeytin Dalı Harekatı ve Şehitlerimizle ilgili; 14 Şubat Çarşamba günü Saat 12.00 de (Tüm Anadolu Ayaktayız; Emperyalizme karşı savaştayız) diyerek Cumhuriyet meydanında Sivil Toplum Kuruluşlarıyla sesimizi yükselteceğiz” dedi.

Tüm Anadolu Ayaktayız, Emperyalizme Karşı Savaştayız

Nejdet Güneysu, “Zeytin Dalı Harekatında şehitlerimizi anmak ve Emperyalizmin ülkemiz üzerindeki oyunları karşısında tek vücut olduğumuzu göstermek amacıyla; aynı saatte tüm illerimizden yükselen sese Samsun’dan da destek vereceğiz” dedi.

Güneysu sözlerine devamla; “Emperyalizmin kolluk güçleri haline gelen terörizm ve teröristleri adeta desteklercesine; Zeytin Dalı Harekatı bir ülkenin başka bir ülkenin Egemenlik Haklarına müdahaledir diyenlere, (Afrin’de ve Münbiç’te sivil halk kendisini koruyor) diyenlere karşı Samsun Sivil Toplum Kuruluşları ve Samsun Halkı olarak verilecek cevabımız olacaktır” dedi.

Güneysu “Tüm Samsun’luları şehitlerimizin yanında olmak, Ülkemizin emperyalizme karşı savaşında yanında olduğumuzu ortaya koymak inancımızın gereğidir. Çarşamba günü saat 12.00 de Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda (Tüm Anadolu Ayaktayız; Emperyalizme karşı savaştayız) diye haykırmak için bekliyoruz” dedi.

 

 

 

adminadmin