Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-01-2017 13:17   Güncelleme : 20-01-2017 13:17

Tüm Çocuklar Samsun Piazza’ya

Küçükten büyüğe herkesin buluşma noktası olan Samsun Piazza Alışverişve Yaşam Merkezi, sömestr tatili boyunca tüm çocukları eğlencenin zirvesine çıkartacak. Piazza’da 21 – 29 Ocak tarihleri arasında her gün saat 12.00’dan 19.00’a kadar dünyanın en ünlü tasarım objelerinden olan Lego’nun 4 farklı teması minik ziyaretçilerin buluşma noktası olacak.

Tüm Çocuklar Samsun Piazza’ya

Açıldığı günden bu yana düzenlediği renkli etkinlik ve kampanyaları ile Karadenizlilerin cazibe merkezi haline gelen Samsun Piazza, yarıyıl tatilinde de miniklerin yüzünü güldürecek. Piazza AVM, 21 Ocak Cumartesi gününden 29 Ocak Pazar gününe kadar her gün 12.00 – 19.00 saatleri arasında tüm çocukları ‘Lego Dünyası’nda bir araya getirecek.

Samsun Piazza, 1. kat etkinlik alanında tatilin keyfini çıkartmak isteyen çocuklara ‘Lego Dünyası’nın kapılarını sonuna kadar açacak. Sömestr tatilinde de hayal gücünü ve el becerilerini geliştirmek isteyen çocuklara yaşıtlarıyla birlikte doyasıya eğlenme fırsatı sunacak. Özel olarak tasarlanmış olan etkinlik sahasında çocuklar eğlencenin doruklarına çıkacak.

Dört Farklı “Lego Dünyası” Piazza’da

Dünyanın en ünlü tasarım objelerinden olan Lego, Piazza’da 4 farklı temasıyla minikleri ağırlayacak. “Lego Dünyası”nın kurulacağı etkinlik alanının 4 köşesinde LEGO Friends, LEGO Star Wars, LEGO City ve LEGO Duplo temaları yer alacak. Minikler, istedikleri temada oynayarak yarıyıl tatili boyunca sınırsız eğlencenin keyfini çıkartacak.

adminadmin