Sağlık
Giriş Tarihi : 05-07-2017 09:13   Güncelleme : 05-07-2017 09:13

Tüp Bebek Tedavi Merkezleri

Tüp Bebek Tedavi Merkezleri

Tüp Bebek Tedavi Merkezleri

Bu yazımızda sizlere Tüp Bebek hakkında bilgiler vermek ve önerilerde bulunmak istiyoruz. 2006 yılından beri Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi olarak faaliyet gösteren ve büyük başarılara imza atan Doğuş Tüp Bebek Merkezi, kadın hastalıkları, doğum, kısırlık, yumurta donasyonu, sperm donasyonu, embriyo donasyonu ve cinsiyet seçimli tüp bebek uygulamaları üzerine tam donanımlı olarak hizmet vermekte olan bir hastanedir.

Çok isteyen ancak bir türlü bebek sahibi olamayan insanlara hızlı, etkili, ucuz ve güvenli bir hizmet verme felsefesi ile oluşturulan Doğuş Tüp Bebek Merkezi bu yolda emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir.

En doğal hakkınız olan bebek sahibi olmak için en doğru kararı vermek zorundasınız. Gideceğiniz adreslerden ne kadar hayal kırıklığına uğrarsanız başarı oranı o kadar fazla düşmektedir. Çünkü başarı eşlerin de inanmalarından geçmektedir. Türlü yöntemler denemiş ancak karşılaştığı başarısızlıklardan dolayı yılmış olanlar için her şey çok geç olabilmektedir. Bu nedenle doğru tercih ve doğru tedavi yöntemleri ile özlemini duyduğunuz yavrunuza kavuşmakta geç kalmayın.

Doğuş Tüp Bebek Merkezi Kıbrıs Tüp Bebek olarak özenli bir şekilde donatılmış hem ekipman hem de uzman kadrosu ile hizmet vermeye devam etmektedir.

İnsanlar evlenip çocuk sahibi olmak isteyene kadar çocuk sahibi olmak için bir problemlerinin olup olmadığını bilmezler. Çünkü bunu öğrenebilmek için korunma olmaksızın düzenli bir ilişki süreci gereklidir. Severek evlendiniz ancak sevdiğinizi mutlu edememe sorunu ile karşı karşıyasınız. Eşiniz destek veriyor ve sizinle birlikte mücadele veriyorsa gerçekten çok şanslı kişiler arasında yer alıyorsunuz. Bu mücadele sonunda başarıya ulaşmanız için Doğuş Tüp Bebek Merkezi olanca gücü ile destek vermeye devam ediyor.

Bu dönemde yaşanılan süreç gerçekten çok zordur. Psikolojik, duygusal belki de maddi anlamda çok sıkıntılı bir dönemden geçmektesiniz. Ancak kendilerini sizin yerinize koyan ve bunun sorumluluğu ile hareket eden Doğuş Tüp Bebek çalışanları elde ettikleri başarılı sonuçları bu özverili çalışmalarına bağlamaktadırlar. Merkezde özellikle son teknolojinin kullanılıyor olmasının büyük bir zaman ve iş gücü imkanı sağladığını belirten Doğuş Tüp Bebek Merkezi yumurta ve spermleri teslim aldıkları andan itibaren işlerinin bir parçası olarak değil birlikte aynı dünyada yaşayacakları bir birey olarak hissettiklerini belirtmekte ve kendilerinin tüp bebek tedavi fiyatları, hasta memnuniyeti, doktor bilgi ve tecrübesi ile ve cinsiyet seçimi hizmeti ile sizlere en iyi hizmeti sunmaya davet etmektedirler.

Tüp bebek tedavisi aynı zamanda bir de psikolojik mücadeleye dönüşmektedir. Eşlerin bu mücadele esnasında kesinlikle kendilerini yalnız hissetmemeleri gerekir. Bilgisiz, tecrübe sahibi olmayan insanların söylemleri sizi olumsuz etkileyecektir.Bunun için her söylenilene kulak asmadan sadece hayallerinize odaklanmalısınız. Tüp bebek tedavisinin her alanında sizlere hizmet verecek olan psikolog hizmeti de yine Doğuş Tüp Bebek Merkezinde düşünülmüştür. Çünkü Tüp bebek tedavisi esnasında stres, ebeveyn tutumları, tedaviye hazırlık aşamasında eşe psikolojik yaklaşım, kaygı, aile içi iletişim, geçimsizlik, motivasyon, zorluklarla başa çıkabilme gibi konularda psikolojik desteğe ihtiyaç duyulmaktadır. Alacağınız psikolojik destek sırtınızdaki ağır yükün hafiflemesini sağlayacaktır.

Tüp Bebek Merkezine müracaat etmeden önce kısırlık ya da infertilite durumunun net olarak ortaya konulabilmesi için en az 1 yıl haftada 2-3 kere herhangi bir korunma yöntemi uygulaması olmaksızın cinsel ilişkiye girilmesi ve buna rağmen gebelik elde edilememesi gerekmektedir. Yapılan muayene ve tetkikler sonucunda tüp bebek tedavisi gerektiren bir sorun tespit edilirse tüp bebek aşamalarına geçilmelidir. Tedavinin ilk aşamasında aynı adet döneminden çok sayıda yumurta üretilebilmesi için yumurta çoğaltma işlemi uygulanmaya başlar. Bu işlem özenli bir şekilde doktor takibinde yapılması gereken bir süreçtir. Temin edilen yumurta hücreleri yeteri kadar olgunluğa ulaştığında diğer bir aşama olan yumurta toplama işlemine geçilir. Toplanan yumurtalar ve erkekten alınan spermler laboratuvar ortamında birleştirilir ve döllendirilir. Döllenme sonucunda elde edilen embriyolar 3-5 gün içerisinde anne rahmine transfer edilir.  Döllenme ve embriyo sürecine kadar olan süreç tüp bebek tedavisi olarak isimlendirilmektedir.

Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi, Tüp bebekte cinsiyet seçimi gibi tüp bebek adına aklınıza takılan tüm sorulara yanıt bulabileceğiniz Doğuş Tüp Bebek Merkezi’ne ait www.dogustupbebek.com web sitesi ile dünyanın her yerinden ulaşma imkanı sunulmuştur.

 

adminadmin