Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-02-2017 09:07   Güncelleme : 18-02-2017 09:07

Türk Kızılayı Samsun Şubesinden Öğrencilere Karne Hediyesi

Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanlığı, Samsun İlkadım İlçesi, Ataköy Mahallesinde bulunan İlyas Kılıç İlkokulunda eğitim gören tüm öğrencilere karne hediyesi kışlık bot ve ayakkabı dağıttı. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan TOK’da programa katılarak tüm öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

Türk Kızılayı Samsun Şubesinden Öğrencilere Karne Hediyesi

Türk Kızılayı Samsun Şubesi Başkan Yardımcısı Av. Korhan Çömezoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Yunus Özil ve Haluk Bülbül’ün yanı sıra İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Değirmenci ile birlikte İl Milli Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinin de hazır bulunduğu programda Türk Kızılayı Samsun Şubesi, İlyas Kılıç İlkokulunda eğitim gören öğrencilere karne hediyesi olarak kışlık ayakkabı ve bot dağıttı.

Kısa bir açıklama yapan Türk Kızılayı Samsun Şubesi Başkan Vekili Av. Korhan Çömezoğlu “, Türk Kızılayı bilindiği üzere Kan bağışı faaliyetlerinin yanında Afet Hizmetleri ve Sosyal yardım faaliyetlerini de yürütmektedir. Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanlığı olarak hem küçük yaştaki çocuklarda Türk Kızılayı’na yönelik bir farkındalık oluşturmak hem de Türk Kızılayı’nın yapmış olduğu bu tür faaliyetlerini kamuoyuna duyurarak daha fazla vatandaşımıza yardımlarımızla ulaşmayı hedeflemekteyiz. Bugünde bu bağlamda İlkadım İlçemizde bulunan Ataköy İlyas Kılıç İlkokulunda eğitim gören öğrencilerimizi ziyarete geldik, onlara hediyelerini ulaştırdık.” dedi.

Aynı zamanda bu konuda duyarsız kalmayan ve yoğun programına rağmen bizimle birlikte burada öğrencilere hediyeler takdim eden İlkadım Belediye Başkanı Sayın Erdoğan Tok’a da teşekkür ettiğini belirten Türk Kızılayı Samsun Şube Başkan Vekili Av. Korhan Çömezoğlu, bu tür programlarımızın önümüzdeki günlerde de devam edeceğini ifade etti.

 

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN