Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-09-2019 09:26   Güncelleme : 18-09-2019 09:26

Türk Telekom Ceosu Ümit Önal Samsun’a neden gelemedi!

Türk Telekom CEO’su Ümit Önal geçen hafta Perşembe günü Samsun Atakum’da Türk Telekom’un yeni müdürlük konseptinin açılışı için Samsun’a gelecekti.

Türk Telekom Ceosu Ümit Önal Samsun’a neden gelemedi!

Önal Samsun’da kendisine tepki eylemi yapılacağı duyumu aldığı için Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sedat Sarıcalı ile birlikte gerçekleştireceği yeni müdürlük konseptinin açılışına gelmedi.

Açılış davetiyeleri Samsun Valisi de dahil bütün idari ve siyasi protokole dağıtılmış olmasına rağmen açılış yapılamadı.

Türk Telekom’un Samsun Atakum’daki yeni müdürlük konsepti sessiz sedasız hizmet vermeye başladı.

Bilindiği gibi Türkiye’nin en önemli markalarından birisi olan Türk Telekom, ilçelerde bayilerini küçülterek alt bayi statüsüne düşürüyor.

Türk Telekom’un Bafra, Merzifon, Atakum ve Fatsa gibi önemli merkezlerdeki mağazalarının alt bayiye düşürülüyor olmasına ve geçen yıla oranla daha az iş olmasına rağmen daha karlı gösteriliyor olması yeni bir satışın gündemde olduğunu düşündürüyor.

KÂRLI GÖSTERİP SATACAKLAR

Geçen yılki satışların bu yıl ciddi oranda düşüş gösterirken geçen zarar gösteren Türk Telekom şaşırtıcı bir şekilde bu yıl kâra geçtiğini iddia ediyor.

Öte yandan Türk Telekom bayi bazında da strateji değişikliğine giderek bayileri ve iletişim mağazalarını kapatarak müdürlük statüsünde yapılanmaya çalışıyor.

Türk Telekom CEO’su Ümit Önal’ın yeni uygulamasını kapatılan ve bayilikleri ellerinden alınan esnaf tarafından protesto edileceği endişesiyle Samsun’a gelmediği iddia ediliyor.

adminadmin