Ekonomi
Giriş Tarihi : 29-07-2017 16:39   Güncelleme : 29-07-2017 16:39

Türk Telekom Eleman Alacak

Türk Telekom tarafından en az ilköğretim mezunu adayların başvuru yapabileceği iş ilanları yayınlandı. Başvurular ilandan ilana farklılık göstermekle beraber adaylarda aranan şartlar da değişiklik göstermektedir.

Türk Telekom Eleman Alacak

Türk Telekom tarafından Çağrı Merkezi Elemanı, Türk Telekom Kurumsal Satış Danışmanı, Satış Destek Sorumlusu, Operasyon ve Bakım Teknisyeni, Aktivasyon Sorumlusu, Muhasebe Uzmanı gibi kadrolara başvurular açılmıştır.

Başvurular Türk Telekom İnsan Kaynakları resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılacaktır. Son başvuru tarihi ilandan ilana farklılık göstermektedir.

En az ilköğretim mezunu adayların başvuru yapabildiği Türk Telekom özel iş ilanları için adaylarda aranan şartlar şu şekilde belirtilmiştir:

Çağrı Merkezi Elemanı alımı için: İlana en az lise mezunu adayları başvuru yapabilmektedir. Adayların çağrı merkezi alanında tecrübeli, hedefe odaklı çalışabilen, takım ruhuna sahip, ikna kabiliyeti yüksek, iletişim kurmayı seven, akıcı konuşabilen personel alımı yapılacaktır.

Kurumsal Satış Danışmanı alımı için: Adayların en az lise mezunu, KOBİ Segmentindeki firmalara satış odaklı ziyaretler yapılabilecek, satış alanında kariyer yapmak isteyen, fiziği ve diksiyonu düzgün, öğrenmeye ve yeniliklere açık, insan ilişkilerinde başarılı personel istihdamı yapılacaktır.

Saha Satış Temsilcisi alımı için: En az lise mezunu, 30 yaşını aşmamış, saha satış becerilerine hakim, tercihen telekomünikasyon sektöründe denetimli, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, diksiyonu düzgün personel alımı yapılacaktır.

Satış Destek Sorumlusu alımı için: En az lise mezunu (Meslek Yüksekokulu veya lisans mezunu olmak tercih sebebidir), Microsoft Office programlarına hakim, iletişim becerileri yüksek, takım çalışmasına uyumlu, 21-30 yaş arası bayan, akıcı konuşabilen ve ifade yeteneği gelişmiş personel alımı yapılacaktır.

Türk Telekom’un tüm ilanlarını incelemek ve kendinize en uygun ilana başvuru yapmak için tıklayınız.

 

 

adminadmin