Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-09-2017 14:17   Güncelleme : 22-09-2017 14:17

TÜRKAV Samsun Şubesi Başkan Yardımcısı İlkay Ertan: Karadeniz’in kaçakçı merkezi batum!

TÜRKAV Samsun Şubesi Başkan Yardımcısı İlkay Ertan, Samsun ve Orta Karadeniz’den özellikle uyuşturucudan aranan kişilerin deniz yoluyla Batum’a geçerek takip kurtulduklarını kaydetti.

TÜRKAV Samsun Şubesi Başkan Yardımcısı İlkay Ertan: Karadeniz’in kaçakçı merkezi batum!

TÜRKAV Samsun Şubesi Başkan Yardımcısı İlkay Ertan Akasyamhaber’i ziyaret ederek Samsun’da uyuşturucuyla mücadelede önemli başarılar edildiğini ancak uyuşturucu kaçakçılığından aranan, takibe takılan kişilerin deniz yoluyla Batum’a geçerek paçayı kurtardıklarını ve burada aynı işlere devam ederek Samsun’daki uyuşturucu sevkiyatını yönettiklerini belirtti.

KAÇAK CENNETİ BATUM

Samsun’dan ve Orta Karadeniz’de bir şekilde yasalara karşı gelerek aranmaya başlayan, teknik takibe uğrayan kanun kaçaklarının merkezi haline gelen Gürcistan Acara Özerk Bölgesi Batum ile Türkiye arasında suçlu iadesinin olmamasını fırsat bilerek bu bölgeyi merkez haline getirdiklerini de belirten İlkay Ertan, “Deniz gümrük kapılarında boşluklardan yararlanan kanun kaçakları buralardan sınır dışına çıkarak soluğu Batum’da alıyorlar. Batum’da Türkiye’de aranan her türlü insan elini kolunu sallayarak dolaşıyor ve işlerine devam ediyorlar” diye konuştu.

adminadmin