Samsun Haber
Giriş Tarihi : 09-01-2018 09:43   Güncelleme : 09-01-2018 09:43

TÜRKAV Samsun Şubesi’nden Akasyamhaber’e ziyaret

​Kısa adı TÜRKAV olan Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Samsun Şube Başkanı Muharrem Yıldırım, Akasyamhaber’i ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Recep Yazgan ile bir süre sohbet etti.

TÜRKAV Samsun Şubesi’nden Akasyamhaber’e ziyaret

Sohbette uzun süredir Samsun gündemini meşgul eden Samsunspor’un içinde bulunduğu durum hakkında değerlendirmelerde bulunan Yıldırım, Samsunspor’un bu durumunun Samsun açışından utanç verici olduğunu kaydederek Samsun’da her kesiminin destek çıkması gerektiğini belirtti.

VATAN HAİNİ YETİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORLAR

Samsun’da hızlı bir şekilde yayılmakta olan Misyonerlik Faaliyetlerine de dikkat çeken Yıldırım, Misyonerlerin hedefinin genç Müslümanları Hıristiyanlaştırmaktan çok, milli duyguları yok ederek, vatan haini olarak yetiştirmek ve vatana ihanet edebilecek hale getirmek olduğunu sözlerine ekledi.

Samsun’da Evangelistler ve Bahailerin yasadışı yapılanmalarına karşı dikkatli ve zinde olmak gerektiğinin de altını çizen Yıldırım, “Çocuklarımızı bu yabancı emperyalist faaliyetler karşısında bilgilendirerek tuzağa düşmelerini engellememiz gerekmektedir” diye konuştu.

TÜRKAV Samsun Şube Yönetiminin Akasyamhaber ziyaretine TÜRKAV Başkanı Muharrem Yıldırım yanı sıra, Başkan Yardımcısı İlkay Ertan ve Hedef Spor sahibi Şaban Koç da katıldı.

adminadmin