Teknoloji
Giriş Tarihi : 12-03-2015 20:48   Güncelleme : 12-03-2015 20:48

Turkcell Global Bilgi Avrupa Çağrı Merkezi Fuarı'nda

Türkiye’nin müşteri deneyimi merkezi Turkcell Global Bilgi, 24-26 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Berlin kentinde bu sene 17.’si gerçekleşen, Avrupa’nın en büyük çağrı merkezi fuarı Call Center World’e katıldı. Bu önemli ve büyük organizasyona Türkiye’den katılan tek çağrı merkezi olan Turkcell Global Bilgi, fuarda sektörün önde gelen kuruluşlarıyla hizmetlerini ve çözümlerini paylaştı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Turkcell Global Bilgi Yurtdışı Satış ve İş Geliştirme Direktörü Vildan Çal Özel “Dünyanın dört bir yanından katılım gösteren çağrı merkezleriyle bir araya gelerek bilgi paylaşımında bulunduğumuz Avrupa’nın en büyük çağrı merkezi fuarında dördüncü kez yer almaktan dolayı son derece mutluyuz. Fuardaki tek Türk çağrı merkezi olarak sektörümüzün geldiği noktayı böylesine önemli bir platformda tüm dünyayla paylaşmak, ülkemizi bu anlamda en iyi şekilde temsil etmek bizim için çok anlamlı. Geçen yıl Avrupa Çağrı Merkezi Ödülleri kapsamında aldığımız ‘Avrupa’nın En İyi Çağrı Merkezi’ ve ‘Müşteri Deneyiminde Mükemmeliyet’ ödülleri ile Avrupa’da da dikkatleri de üzerine çeken bir şirket olarak, yüksek  standartlarda sunduğumuz çözüm ve önerilerimiz bu yıl da katılımcıların büyük takdirini kazandı. Turkcell Global Bilgi olarak sektörel gelişimimize ışık tutacak bu tip organizasyonların içerinde olmaya devam edeceğiz.” dedi. 7600 ziyaretçi Bu yıl 17.’si düzenlenen, 20 ülkeden 256 firmanın katılımcı olduğu Call Center World fuarına ilgi büyüktü. Yaklaşık 7600 kişinin ziyaret ettiği fuarın bu yılki teması müşteri ihtiyaçlarına öncelik vermeyi vurgulayan “ Karşılıklı Diyalog” oldu.

Turkcell Global Bilgi Avrupa Çağrı Merkezi Fuarı'nda

Türkiye’nin müşteri deneyimi merkezi Turkcell Global Bilgi, 24-26 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Berlin kentinde bu sene 17.’si gerçekleşen, Avrupa’nın en büyük çağrı merkezi fuarı Call Center World’e katıldı. Bu önemli ve büyük organizasyona Türkiye’den katılan tek çağrı merkezi olan Turkcell Global Bilgi, fuarda sektörün önde gelen kuruluşlarıyla hizmetlerini ve çözümlerini paylaştı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Turkcell Global Bilgi Yurtdışı Satış ve İş Geliştirme Direktörü Vildan Çal Özel “Dünyanın dört bir yanından katılım gösteren çağrı merkezleriyle bir araya gelerek bilgi paylaşımında bulunduğumuz Avrupa’nın en büyük çağrı merkezi fuarında dördüncü kez yer almaktan dolayı son derece mutluyuz. Fuardaki tek Türk çağrı merkezi olarak sektörümüzün geldiği noktayı böylesine önemli bir platformda tüm dünyayla paylaşmak, ülkemizi bu anlamda en iyi şekilde temsil etmek bizim için çok anlamlı. Geçen yıl Avrupa Çağrı Merkezi Ödülleri kapsamında aldığımız ‘Avrupa’nın En İyi Çağrı Merkezi’ ve ‘Müşteri Deneyiminde Mükemmeliyet’ ödülleri ile Avrupa’da da dikkatleri de üzerine çeken bir şirket olarak, yüksek  standartlarda sunduğumuz çözüm ve önerilerimiz bu yıl da katılımcıların büyük takdirini kazandı. Turkcell Global Bilgi olarak sektörel gelişimimize ışık tutacak bu tip organizasyonların içerinde olmaya devam edeceğiz.” dedi.

7600 ziyaretçi

Bu yıl 17.’si düzenlenen, 20 ülkeden 256 firmanın katılımcı olduğu Call Center World fuarına ilgi büyüktü. Yaklaşık 7600 kişinin ziyaret ettiği fuarın bu yılki teması müşteri ihtiyaçlarına öncelik vermeyi vurgulayan “ Karşılıklı Diyalog” oldu.

adminadmin