Güncel
Giriş Tarihi : 15-08-2017 10:27   Güncelleme : 15-08-2017 10:27

Türkiye Düşmanlığı İttifakı

Diriliş Postası haklı çıktı. Kılıçdaroğlu “Türkiye güvenli değil” mesajı, Pensilvanya iblisi ise “suikast” talimatı verdi. Verilen işaretin ardından harekete geçen PKK terör örgütü 15 Ağustos için polis üniformalarıyla saldırı hazırlığı yaptı. Ancak MİT ve emniyet, kirli planı bozdu.

Türkiye Düşmanlığı İttifakı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Alman Focus’a verdiği mülakatta “Türkiye güvenli değil” ifadesini kullandı. Kılıçdaroğlu’nun skandal ifadesini Diriliş Postası’na değerlendiren emekli Emniyet Müdürü Osman Kaya, CHP lideri açıklamalarının, PKK’nın ilk terör saldırısının yıl dönümü öncesine denk gelmesinin manidarlığına dikkat çekerek, “Örgüt üyeleri, lider kadrosu pek kalmadığı için çok rahat değiller. Kılıçdaroğlu’nunFocus dergisine verdiği mesaj da yıldönümü öncesi geldi. Ümit ederiz ki, Türkiye’nin güvenli olmadığı açıklaması, 15 Ağustos öncesi örgüt üzerinde böyle bir mesaj olarak algılanmaz” ifadelerini kullanmıştı. Diriliş Postası’nın dünkü Türkiye’nin gündemini sarsan “Kılıçdaroğlu, PKK’ya işaret mi verdi?” başlıklı manşeti haklı çıktı.

FETO’dan suikast talimatı

Kılıçdaroğlu’nun PKK’ya verdiği mesajın ardından bu kez FETÖ devreye girdi. Önce ABD’ye firar eden vatan haini Emre Uslu, teröristlere “suikast” mesajı verdi, ardından sosyal medya da Pensilvanya iblisinin bir videosu paylaşıma sokuldu. FETO’nunhaşhaşilerine verdiği mesajda, “Acaba şimdi ne yapsak? Öyleyse daha ciddisini yapmamız lazım. Çok önemli bazı kimseleri öldürmemiz lazım. Doğrudan doğruya. Meseleye ‘darbe’ dedirteceğimiz şekilde yeni bir kargaşa tipi” ifadelerini kullanarak “suikast” emri verdiği alenen deşifre oldu.

Polis üniformasıyla saldırı PLANI

Kılıçdaroğlu ve FETÖ’nun farklı tiplerde ancak aynı amacı taşıyan açıklamaları sonrası bebek katili PKK terör örgütü harekete geçti. Alçak örgüt, 15 Ağustos’ta Türkiye’yi kana bulamak, kaosa sürüklemek için eylem planladı. Eli kanlı terör örgütünün hain planı MİT ve emniyet teşkilatına takıldı. Bu bağlamda, Milli İstihbarat Teşkilatı ve Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, terör örgütünün olası eylemlerinin önlenmesi için yürüttüğü çalışmalar sırasında teröristlerin 15 Ağustos tarihinde büyük bir eylem hazırlığı içinde olduğu bilgisine ulaştı. Yapılan çalışmalarda teröristlerin polis üniforması giyerek dikkat çekmemeye çalışıp saldırı düzenlemeyi planladığı belirlendi.
Cephanelik ele geçirildi

Teröristlerin merkez Çukurova ilçesindeki bir villada hazırlık yaptığını tespit eden ekipler, adrese operasyon düzenledi. Evde yapılan aramalarda 12 Kalaşnikof marka tüfek, 24 el bombası,12 polis üniforması, 1,5 ton amonyum nitrat, 300 kilogram çivi, 12 hücum yeleği, 96 şarjör, bine yakın mermi, bomba yapımında kullanılacak kablo ve benzeri malzemeler ile 240 litre benzin ve yaşamsal malzeme ele geçirildi. Adreste hiç kimse bulunamazken polis, teröristlerin yakalanması için geniş çaplı çalışmasını sürdürüyor.

15 Temmuz’a da birlikte hazırlandılar

CHP-FETÖ-PKK işbirliği 15 Temmuz sürecini de birlikte hazırlamıştı. FETÖ, PKK’nın terör saldırılarına lojistik destek sağlamış, FETÖ’cü darbeciler askerleri ölüme göndermiş, CHP’de terör saldırıları sonrasında “Nerede bu devlet, hükümet istifa etmeli, siyasi otorite yok, güvenlik yok” gibi sloganlarla darbe zeminin oluşmasına yardımcı olmuştu.

Sabri İşbilen / Diriliş Postası

Recep YAZGANRecep YAZGAN