Samsun Haber
Giriş Tarihi : 01-04-2020 11:13   Güncelleme : 01-04-2020 13:18

Türkiye Kamu Sen Samsun İl Başkanlığı’ndan Biz Bize Yeteriz Türkiyem Kampanyasına Destek Mesajı

Türkiye Kamu Sen Samsun İl Başkanı Ahmet Keskin bir mesaj yayınlayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı Biz bize yeteriz Türkiyem kampanyasına tam verdiklerini açıkladı.

Türkiye Kamu Sen Samsun İl Başkanlığı’ndan Biz Bize Yeteriz Türkiyem Kampanyasına Destek Mesajı

Keskin mesajında şu ifadelere yer verdi;

Bazı organları hasta olan bir insanın vücudu nasıl zayıf ve güçsüz düşerse; düşmanlıkların yaygınlaştığı, birlik ruhunun kaybolduğu toplumlar da öyle güçsüzleşirler.

Birlik ve beraberlik içinde olan toplumlar, karşılaştıkları en zor sorunları dahi kolaylıkla çözecek, sorunlarını çözen toplumlar da ilerlemek ve gelişmek için, fikir birliği, gönül birliği ve eylem birliği içerisinde başarıya ulaşacaklardır.

Birlik ve beraberlik ruhu ile herkesin güçlü kılınacağı birçok şeyin başarılacağı kavranmalıdır.

Atalarımız bunu “Bir elin nesi var iki elin sesi var” deyişi ile çok güzel anlatmışlardır.

İçinden geçtiğimiz süreçte de, milletçe birlik ve beraberliğimizin ne kadar önemli olduğu gerçeği bir kez daha gün yüzüne çıkmıştır.

Tüm dünyayı saran ve zorlu bir sınavdan geçtiğimiz şu günlerde dayanışma ve kardeşliğin önemi bir kere daha kendini göstermiştir.

Toplumun her kesimi yaşanan bu salgından etkilenirken, yarınım ne olacak diye düşünen vatandaşlarımız için başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” isimli milli dayanışma kampanyası birlik ve beraberlik ruhumuzu bir kez daha ortaya koymamız için önemli bir fırsat olmuştur.

Bu milletin içinden filizlenerek doğan Türkiye Kamu-Sen camiası da elbette bu kampanyaya elinden gelen tüm desteği verecektir.

Türk milleti kenetlenerek bu zor günleri hep birlikte aşacak, aydınlık günlere el ele ulaşacaktır.

Recep YAZGANRecep YAZGAN