Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-04-2019 14:40   Güncelleme : 22-04-2019 14:40

Türkiye Şampiyonu Başkan Akgül’ü Ziyaret Etti

Mersin’de gerçekleştirilen B Gençler Türkiye Boks Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Mehmet Şahin Yıldız, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’ü makamında ziyaret etti.

Türkiye Şampiyonu Başkan Akgül’ü Ziyaret Etti

15-19 Nisan tarihlerinde Mersin’de gerçekleştirilen B Gençler Türkiye Boks Şampiyonası’nda +80 kiloda mücadele eden Salıpazarı Anadolu Lisesi sporcusu Mehmet Şahin Yıldız tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu olan Mehmet Şahin Yıldız Başkan Akgül’ü ziyaret etti.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül başarısından dolayı şampiyonu kutlarken “Son zamanlarda Salıpazarı İlçemizde futbolun dışında çeşitli spor dallarında başarılı sporcularımız yetişiyor. Salıpazarı Belediyesi olarak bu gençlerimizi daima destekledik, bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz. Mehmet Şahin Yıldız kardeşimi tebrik ediyor, bundan sonra da başarılarının devamını diliyorum.

Ziyarete Ak Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş,Salıpazarı Anadolu Lisesi Müdürü Nail Pişmek ve sporcunun antrenörü Yaşar Giritli katıldı.

adminadmin