Genel
Giriş Tarihi : 01-05-2019 12:49   Güncelleme : 01-05-2019 12:51

Türkiye’nin En Prestijli Ödülünü Metro Turizm Aldı

Bu yıl 5’incisi düzenlenen ve yaklaşık 7 milyon genç insanın oy kullandığı Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden “Türkiye Gençlik Ödülleri”nde Metro Turizm, “En İyi Seyahat Firması” dalında ödüle layık görüldü. Metro Turizm adına ödülü alan Metro Holding Ceo’su Fatih Öztürk, “Gençlerin gönlünde yer edinen bir marka olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Türkiye’nin En Prestijli Ödülünü Metro Turizm Aldı

MCD Gençlik Ajansı ve Dünya Gençlik Politikaları Derneği tarafından Gençlik Otobüsü Projesi kapsamında 5’inci kez düzenlenen Türkiye Gençlik Ödülleri, birçok sektörden yüzlerce ünlü ismi bir araya getirdi. 30 Nisan Salı günü 20:00’da Grand Pera Emek Salonu’nda gerçekleşen ödül töreninde Karayolu yolcu taşımacılığı sektörünün öncü firması Metro Turizm, “En İyi Seyahat Firması” ödülünü aldı.

Fatih Öztürk: “Gençlerin gönlünde yer edindik”

Ünlü komedyen Ceyhun Yılmaz’ın sunuculuğunu gerçekleştirdiği gecede, Metro Holding CEO’su Fatih Öztürk, ödül alırken yaptığı konuşmada “Ülke nüfusunun neredeyse beşte birini taşıyoruz ve de misafir ediyoruz. Türkiye’nin en büyük grubu değiliz ama Türkiye’nin en çok tanınan gruplarından biriyiz. Yüzlerce otobüsümüzle halka hizmet veren bir grubuz, bize oy veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ödül sahiplerinin Türkiye’nin en geniş anket çalışmasıyla belirlendiğini vurgulayan Öztürk,

“Bu ödül, Türkiye’nin en prestijli ödülüdür. Otobüsçülük dünyasından bu ödüle layık görülen isim ise Metro Turizm oldu, biz Metro Turizm olarak bu ülkenin geleceğini belirleyecek olan gençlerimizin gönlünde yer edinebildiğimiz için çok mutluyuz. Oy veren bütün katılımcılara sizler aracılığıyla bir kez daha teşekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi.

adminadmin