Eğitim
Giriş Tarihi : 27-02-2014 11:51   Güncelleme : 27-02-2014 11:51

ÜÇ BENZEMEZLER BİR ARAYA GELEREK MEB YASA TASARISINI PROTESTO ETTİ

Samsun'da bir araya gelmesi ideolojik olarak mümkün görünmeyen üç sendika hükümet karşıtlığı temeli üzerinde bir araya gelerek Milli Eğitim Bakanlığı'ndaki yöneticilerin görev ve atamalarına ilişkin hazırlanan yasa tasarısını protesto etti.

ÜÇ BENZEMEZLER BİR ARAYA GELEREK MEB YASA TASARISINI PROTESTO ETTİ
İlkadım ilçesinde bulunan DSİ 7. Bölge Müdürlüğü önünde bir araya gelen KAMU SEN’e bağlı Türk Eğitim-Sen, Birleşik Kamu İş’e bağlı Eğitim-İş ve Gezi Olaylarında “Dayan Taksim Atakum yanında” diye slogan atan Gezici Sendika KESK’e bağlı  Eğitim-Sen Samsun Şubesi üyeleri ile bir grup öğrenci, Milli Eğitim Bakanlığı'ndaki yöneticilerin görev ve atamalarına ilişkin hazırlanan yasa tasarısına tepki göstererek Gazi Caddesi 2. Kısım'a (Mecidiye) yürüdüler.
 
Türk Eğitim-Sen Samsun Şubesi adına 1 Nolu Şube Başkan Levent Kuruoğlu, Eğitim-Sen Samsun Şube Başkanı Metin Erol ve Eğitim-İş Samsun Şube Başkanı Rüstem Kara, yaptıkları açıklamalarda Milli Eğitim Bakanlığı'ndaki yöneticilerin görev ve atamalarına ilişkin TBMM'ye gönderilecek yasa tasarısına tepki gösterdiler. Ellerinde dövizlerle ve pankartlarla basın açıklaması yapan grup, daha sonra olaysız şekilde dağıldı.
adminadmin