Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 01-06-2020 13:11   Güncelleme : 01-06-2020 13:11

Üçüncü Kalite Gavur Mu Olduk?

Üçüncü Kalite Gavur Mu Olduk?

Sultan Abdülhamid’i tahtan indiren Jön Türkler, İttihat ve Teraki Partisinin öncülüğünde bu güne kadar Türkçülüğün arkasına sığınarak bu milletin bu memleketin başına neler getirdiklerini düşünün ve kendinize gelin! gelin ki bu oyunu beraber bozalım, ben bir sıkıntı hissediyorum! Baksanıza çağımızın Abdulhamidi olan Cumhurbaşkanımız etrafında nasıl da dolanıyorlar.

Türkiye cumhuriyetinin birinci Meclisi, hürriyet ve huzura endeksli olarak dualarla açılmış, Anadolu’nun kahraman ruhu, inanç, kültür ve değerleri de meclise yansımıştı, 1921 anayasasının  birleştirici özelliği de vekillerin babayiğitliğinden kaynaklanıyordu. Ne yazık ki haksız yere ve usulsüz dağıtılan meclis, yeniden oluşunca 180 derecelik bir dönüşle insanımızın huzur ve mutluluğu, inanç ve kültürü, dinini görmezlikten geldi, bunu yaparken de  Türk ve Türkçülük kavramı ile Türk vatandaşlarımızı yanına çekerek yaptılar.

Neymiş efendim;

Bir Türk dünyaya bedeldir,

Ne mutlu Türküm diyene,

Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur(Kimse demedi ki 1071’de Malazgirt meydan muharebesinden beri bizimle kol kola olan Kürtler var),

Her Türk asker doğar…

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN