Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 24-06-2013 17:38   Güncelleme : 24-06-2013 17:38

UCUZ MUHALEFET…

Muhalefet etmek demek bu mudur? Türkiye'ye ekonomik bakımdan çok ciddi katkı sağlayacak olan dünyanın en güzel projelerinden olan Yavuz Sultan Selim Köprüsüne karşı çıkmak mıdır muhalefet? 60 Ülke Milli gelirinden büyük, Devletin kasasından 1 kuruş bile çıkmadan yap-işlet-devret modeline göre yapılıp 25 yıl sonra teslim edilecek olan Dünyanın en prestijli 3

UCUZ MUHALEFET…
Muhalefet etmek demek bu mudur?

Türkiye'ye ekonomik bakımdan çok ciddi katkı sağlayacak olan dünyanın en güzel projelerinden olan Yavuz Sultan Selim Köprüsüne karşı çıkmak mıdır muhalefet?

60 Ülke Milli gelirinden büyük, Devletin kasasından 1 kuruş bile çıkmadan yap-işlet-devret modeline göre yapılıp 25 yıl sonra teslim edilecek olan Dünyanın en prestijli 3.Havaalanı projesine karşı çıkmak mıdır muhalefet?

ABD, Kanada, Fransa, Almanya, İsviçre, İsveç, İsrail, Rusya, Norveç, Finlandiya ve İngiltere’nin yıllar önce uygulamaya koymuş olduğu bir uygulama olan alkol satışına getirilen düzenlemeye karşı çıkmak mıdır muhalefet?

Seçmeli derslerin müfredata koyularak, anne babaların çocuklarına hangi dersi istiyorlarsa o dersin verilmesini sağlayan uygulamaya karşı çıkmak mıdır muhalefet?

Özde laiklik ilkesine bile uymayan uygulama sonucu yıllarca zulüm gören ve bu kadar zulüm gördüğü halde vatanına, milletine küsmeyen, yapmış olduğu eylemlerde hiçbir taşkınlık çıkarmayarak makbul bir vatandaş olduklarını gösteren bacılarımızın alnının teriyle kazandığı Üniversiteye başörtülü bir şekilde girmelerine karşı çıkmak mıdır muhalefet?
Ülkenin kanını emen, milletin ümüğünü sıkan çetelerden, mafyalardan, baronlardan kurtulmamız için üzerlerine kararlılıkla gidilmesine karşı çıkmak mıdır muhalefet?
Yaklaşık 200 yıldır bu ülkenin başına musallat olan IMF belasından kurtulmamıza karşı çıkmak mıdır muhalefet?

Dünyada gıpta ile bakılan söz sahibi, Ortadoğu da sözü dinlenen lider bir ülke olmamıza karşı çıkmak mıdır muhalefet?

 Şanlı Ordumuzu kendi emellerine alet edip ülkede darbe planları yapmaya çalışanlar, karanlık odaklar ve PKK ile işbirliği içinde olanların yakalanıp gereken cezayı çekmelerine karşı çıkmak mıdır muhalefet?

Türkiye’nin askeri anlamda dışa bağımsız olabilmesi için yerli silah endüstrisinden tutunda tankımızı, tüfeğimizi, gemimizi, insansız hava aracımıza kadar sayamadığım birçok projeyi başlatmasına karşı çıkmak mıdır muhalefet?

Memleketin refahı, vatandaşların huzur ve güven içinde yaşayabilmelerini sağlamak için yapılan binlerce kilometre duble yollara, tünellere, köprülere karşı çıkmak mıdır muhalefet?

Ülkenin başına bela olan binlerce şehit verdiğimiz 30- 35 yılın acısını ıstırabını ve kaybını sonlandırmak, PKK Terörünün bitmesi için atılan adımlara ve demokrasinin çatışmasız bir ortamda daha fazla gelişmesini sağlamaya karşı çıkmak mıdır muhalefet?

Osmanlı bakiyesi bu topraklarda, yeniden Mekke, Medine, Afrika, Uzakdoğu ve hatta Avrupa ve Viyana rüyası görmeye karşı çıkmak mıdır muhalefet?

Bu topraklarda yaşayan her bir ferdin hayat standardını bir Avrupalı çağdaşı ile aynı sevilere getirmenin rüyasına yatmaya karşı çıkmak mıdır muhalefet?

Hastasını hava ambulansıyla en yakın hastaneye ulaştıran insanımızın yüzündeki huzur tebessümünden öfke duymak mıdır muhalefet?

İnsanın yaşamadığı yerde devlette yaşamaz ilkesi gereğince, insanına güvenen devlet ve devletiyle gurur duyan insan anlayışının tesisinden çılgına dönerek Anadolu insanını ikinci sınıf vatandaş görme yanlışının devamında ısrar etmek midir muhalefet?

Uçak biletleri ucuzladığı için herkesin uçağa bindiği dönemde tezek kokan Anadolu insanıyla aynı koltuğu paylaşmaktan iğrenmek midir muhalefet?

Milli mücadele kahramanlarıyla ve onların inançlarıyla çatışma halinde yeniden bir milli mücadele özlemi ile yanıp tutuşmak mıdır muhalefet?

Durmadan, dinlenmeden çalışmak ve ülkemizin her bir karış toprağını daha müreffeh bir hale getirmek için uğraş vermek gerekirken, durup düşünmeden ‘Duran Adam’ olmak mıdır muhalefet?

Soruyorum sizler bu mudur muhalefet?
adminadmin