Güncel
Giriş Tarihi : 14-09-2014 19:33   Güncelleme : 14-09-2014 19:33

Uluslararası Yoga Festivali sona erdi

DÜZCE (AA) - Düzce'de, Uluslararası Yoga Federasyonu ve Yoga Akademisi'nce düzenlenen "Uluslararası Yoga Festivali" sona erdi

Uluslararası Yoga Festivali sona erdi

DÜZCE (AA) - Düzce'de, Uluslararası Yoga Federasyonu ve Yoga Akademisi'nce düzenlenen "Uluslararası Yoga Festivali" sona erdi. 

Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akçakoca ilçesinde bir otelin bahçesinde gerçekleştirilen ve çok sayıda yoga tutkununun katıldığı festivalin başarıyla tamamlandığını söyledi.

İnsanların deniz kıyısında, açık havada yoga tekniklerini uyguladıklarını belirten Manaf, "Yoga, çok derin bir yöntem bilimdir, sadece bir uygulama değildir. Sağlığa çok iyi gelen birçok teknik uyguluyoruz. İnsanlar bu teknikleri uyguladığında hem sağlığına kavuşuyor hem de coşkulu, mutlu ve tatmin oluyor. Festivalimiz başarılı geçti ve insanlar çok mutlu" diye konuştu.

Bu festivalle sonbahara "merhaba" dediklerini anlatan Manaf, yoganın çok fazla faydasının olduğunu ifade ederek, "İnsanlar evlerine daha mutlu oluyor. Topluma sağlıklı insanlar kazandırıyoruz. Bu festivallerin amacı, insanlarımızı daha verimli yapmak. Buradan dönen insanlar işlerinde daha başarılı ve verimli olacaktır" dedi. 

adminadmin