Genel
Giriş Tarihi : 15-02-2020 12:10   Güncelleme : 15-02-2020 12:10

Uraw Bakım Ürünleri

Cilt bakımı her insan için önemlidir. Ancak bakımın istenilen sonucu vermesi ürünlerin kaliteli ve sağlıklı olmasından geçiyor. Uraw firması Türkiye’de bulunan yerli firma olarak kişilerin yerli bakım ürünleri kullanmasını sağlıyor. Firmaların müşterilerine sunduğu ürünler Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı onaylı ürünler olduğu için kişiler için herhangi bir tehdit oluşturmuyor. Ayrıca Uraw firması ürünleri uygun fiyatlarıyla müşterilerin bütçelerine de hitap ediyor.

Uraw Bakım Ürünleri

Firmanın Ürün Çeşitleri

Uraw tarafından müşterilere farklı bakım ürünlerinin satışı yapılıyor. Kişiler bu ürünlerden istediklerini seçerek kullanabiliyorlar. Uraw firmasına ait bakım ürün çeşitleri şunlardır; Saç bakım ürünleri, vücut bakım ürünleri, yüz bakım ürünleri, makyaj ürünleri ve cilt bakım ürünleridir.

Uraw tarafından satışa sunulan cilt bakım ürünleri arasında çatlak giderici kremler ve tüy azaltıcı episerumlar bulunuyor. Yerli üretim olan çatlak kremlerini kullanan kişiler vücutlarının çeşitli bölümlerinde bulunan çatlaklardan kurtulabiliyorlar ya da çatlak oluşumunu engelleyebiliyorlar.

Episerum’u kullanan kişiler ise vücutlarının belirli bölümlerinde bulunan tüylerin azalmasını sağlayabiliyorlar. Uraw firmasının vücut bakım ürünleri arasında ise beyazlatıcı krem, duş jeli ve selülit önleyici krem gibi ürünler alıyor. Cildinin renginden memnun olmayan kişiler beyazlatıcı kremi kullanarak daha açık renkteki cilde kavuşabiliyorlar.

Uraw Ürün Siparişleri

Uraw bakım ürünlerinden satın almak isteyen kişiler firmanın online satış yaptıkları Uraw.com.tr adresine girerek ürünlerden sipariş edebiliyorlar.

Kişiler firmaya ait bakım ürünlerinden birisini seçtiklerinde sepete ekle ya da hemen satın al butonu sayesinde alışveriş yapabiliyorlar. Misafir ya da kayıtlı kullanıcı olarak yaptıkları alışverişler sonrasında kısa süre içinde satın aldıkları ürünlere ulaşabiliyorlar.

Ayrıca kişiler bakım ürünlerinden 150 tl üzerinde alışveriş yaptıklarında ücretsiz kargo hizmetlerinden yararlanabiliyorlar. Bunun dışında ürünlerin satışının yapıldığı sayfalardan ürünün içeriğini ve nasıl kullanılacağını da öğrenebiliyorlar.

Recep YAZGANRecep YAZGAN