Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-07-2017 16:03   Güncelleme : 21-07-2017 16:03

Üreten Kadın, Güçlü Atakum

​Atakum Belediyesi ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işbirliğiyle, Üreten Kadın Güçlü Atakum projesi kapsamında gerçekleştirilen Satış ve Pazarlama Teknikleri konulu seminere katılan kadınlar, sertifikalarını törenle aldı.

Üreten Kadın, Güçlü Atakum

Atakum Belediyesi ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ortaklaşa hayata geçirdiği ‘Üreten Kadın Güçlü Atakum’ projesine katılan kadınlara ‘Satış ve Pazarlama Teknikleri’ konulu seminer verildi. Semineri başarıyla tamamlayan kadınlar, sertifikalarını gerçekleştirilen törende aldı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yetkin Bulut tarafından verilen seminer programı kapsamında, kadınların kendi iş yerlerini kurmaları durumunda, yaptıkları ürünleri pazarlayabilmeleri için gerekli bilgi ve donanıma sahip olmaları adına atmaları gereken adımlar ve izlemeleri gereken yol hakkında bilgi verildi.

Üreten Kadın Güçlü Atakum projesinin öneminden bahseden Doç. Dr. Yetkin Bulut, “Kadınların kendi işyerlerini kurmaları ya da iş gücüne katılmaları noktasında, Atakum Belediyesi üzerine düşen sorumluluğu başarıyla yerine getiriyor. İstihdam odaklı bu projelerin, ilçedeki kadınların ekonomik hayat içerisinde hak ettikleri noktalara ulaşmalarına da imkan sağlayacaktı. Bu anlamda, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı kutluyorum” dedi.

Üreten Kadın Güçlü Atakum projesi kapsamında gerçekleştirilen Satış ve Pazarlama Teknikleri seminerine katılarak başarıyla tamamlanan 50 kadın, sertifikalarını gerçekleştirilen törende aldı. Kursiyerler daha sonra ellerinde sertifikalarıyla topluca hatıra fotoğrafı çekindi.

adminadmin