Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-10-2018 14:01   Güncelleme : 05-10-2018 14:01

Üreterek Oyunlarını Alt Edeceğiz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, MÜSİAD İl Yönetimini ziyaret etti.

Üreterek Oyunlarını Alt Edeceğiz

      Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun İl Başkanlığında başkan Haluk Tan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek yerli üretimin önemi ve arttırılması gerektiği hakkında açıklamalarda bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Bu ülkenin güzel günleri görmesi için birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız." dedi.

    MÜSİAD'ın yeni yönetim binasında gerçekleşen buluşmada Türkiye'nin yaptığı önemli atılımlardan rahatsızlık duyanların engel olmaya çalıştığını ifade eden Şahin, "Ülkemiz son yıllarda her alanda büyük aşamalar kaydetti.  Kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir ülke olmamız, kimseye muhtaç olmamamız birilerinin zoruna gitti. Yıllardır terörü finanse edenler ülkemize karşı ekonomik bir savaş açmaya çalıştı. Dolar yükseldi, euro yükseldi. Ama Türkiye'ye yine de diz çöktüremediler. Bizim ülke olarak onlardan en büyük farkımız boyunduruk altına girmeyi kabul etmememiz, karşılarında dimdik durmamızdır. Bu yüzden bir olup, birlik olup her zaman gereken cevabı verdik. Bundan sonra da üreterek bu oyunları alt edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyin yerli üretim için çabaları ortada. Bizde yerelde bu konuda canla başla çalışıyoruz. Üretimin arttırılması, dışa olan bağlılığımızın azalması demektir. İşte bunu hep birlikte başaracağız." dedi.

   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yönetim kurulu adına Başkan Şahin'e teşekkür eden MÜSİAD Samsun İl Başkanı Haluk Tan ise yerli üretimin her zaman desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

adminadmin