Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-05-2018 14:41   Güncelleme : 22-05-2018 14:41

Usta, İlkadım İlçesinde

Usta, İlkadım İlçesinde

MHP Grup Başkanvekili, Samsun Milletvekili ve Samsun Milletvekili adayı Erhan Usta, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği çalışmaları kapsamında İlkadım ilçesinde seçmenlerle bir araya geldi.

24 HAZİRANDA MİLLETİMİZ ÖDÜLLENDİRECEKTİR

Milletvekili adayı Cemalettin Kola, eski İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, il ve ilçe yöneticileri ile Fatih Sultan Mehmet Caddesi ile Hançerli Mahallesi'nde esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Usta, “Milliyetçi Hareket Parti’nin bütün meselesi Türkiye meselesidir. Türkiye’nin önünü açmak adına yapılan bu erken seçimde, tek amacımız Büyük Türk Milleti’nin geleceğidir. Bunu milletimiz ödüllendirecektir” dedi.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNİN SİYASİ BİR MENFAATİ YOKTUR

USTA, “Milletimizin nihai kararına herkes saygı duymak zorundadır. Bu alınmış kararın arkasında Türkiye’nin bütün sıkıntıları, riskleri değerlendirilmiştir. Ülkemizin bekası dışında başka bir bakış açımız yoktur. Bunu milletimiz görüp, bunu da sandığa yansıtacaktır” dedi.

KARARI MİLLETİMİZ VERECEKTİR

Seçmenlerle seçim sonucunu değerlendiren USTA, “Herkes yapacaklarını, yapamayacaklarını ve programını yaptı. Ben inanıyorum ki bu seçimde Milliyetçi Hareket Partisi bu zamana kadar ki en yüksek oyunu alacaktır. Halkımızın desteği ile Karadeniz Bölgesi ve Samsun adına partimizin oy oranının artacağına, Milliyetçi Hareket Partisi olarak mecliste büyük çoğunlukta yer alacağımıza gönülden inanıyorum. Bu kararı milletimiz en doğru şekilde verecektir inşallah” dedi.

Usta ve beraberindekiler ardından Kışla Cami'nde teravih namazı kıldılar. Namazın ardından ise çay ocağında cemaat ile çay sohbeti yaptılar.

 

adminadmin