Güncel
Giriş Tarihi : 06-03-2019 14:09   Güncelleme : 06-03-2019 14:09

​Üstün Dökmen’den başörtülülere hakaret!

​Üstün Dökmen’den başörtülülere hakaret!

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir program çerçevesinde eğitimcilere seminer vermek üzere konuşma yapan Prof. Dr. Üstün Dökmen skandal sözler sarfetti. Dökmen başörtülüleri adeta aşağılayarak “Başörtülüler Psikolojik danışman, rehber öğretmen olamaz” dedi.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve okul yönetici ve öğretmenlere yönelik seminerler çerçevesinde bir programa katılan Prof. Dr. Üstün Dökmen 28 Şubat kafasını hatırlatan ifadelerle başörtülülerin rehber öğretmen olamayacağını söyledi.

Serdivan’da düzenlenen programda konuşan Dökmen “Nasıl bir pilot sarhoş olmamalı, bir Hristiyan psikolog haç takmamalı ise; Rehberlik Öğretmeni de Başörtülü bir olmaz!”, “Meslek icra edilirken İnşallah, Maşallah, Hayırlısıyla gibi cümleler sarfedilmemelidir!” dedi.

Dökmen’in sözleri karşısında adeta şaşkına dönen eğitimciler bu ifadelere tepki göstererek salonu terketti. Gelen tepkilerin ardından sözlerini yumuşatmaya çalıştığı gözlenen Üstün Dökmen’e program sonunda Başörtülü İl Müdürü tarafından plaket verildi.

Kaynak: ajanskamu

adminadmin