Güncel
Giriş Tarihi : 16-10-2013 12:59   Güncelleme : 16-10-2013 12:59

VALİ AKSOY ER VE ERBAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Kurban Bayramı nedeniyle İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı'nı ziyaret ederek burada vatani görevini yapan askerlerimiz ile ilimizde görev yapan polislerimizin bayramını kutladı.

VALİ AKSOY ER VE ERBAŞLARLA BAYRAMLAŞTI
Vali Aksoy,  Kurban Bayramı nedeni ile ilk önce  İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Valimiz Sayın Hüseyin AKSOY, burada vatani  görevini yapan askerlerimizle tek tek tokalaşarak bayramlaştı.
 
Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Valimiz Sayın Hüseyin AKSOY, ”Jandarma teşkilatımızın çok değerli mensupları, bugün Kurban Bayramı münasebetiyle başta Garnizon Komutanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere arkadaşlarımızla birlikte sizleri ziyaret ederek, bayramlaşmak üzere buradayız. Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum. Bayramınız kutlu olsun.
 
Jandarma Teşkilatımız Samsun’un belirli bölgelerinde güvenlik hizmeti sunmak üzere görev ifa eden kurumlarımızdan birisidir. Özellikle er ve erbaş olan ve ailelerinden uzak bu bayramı burada geçirecek olan arkadaşlarımızın ailelerinden uzak olmalarının onlarda yarattığı durumu ortadan kaldırmak ve bir nebzede olsa aile sıcaklığını veremez isek de bu anlamda sizlerle beraber olmak adına buradayız. Ben beraberimizdeki bütün heyet adına bayramınızı tekrar yürekten kutluyorum. İyi bayramlar ve sağlıklı günler diliyorum.’’dedi.
 
adminadmin