Gündem
Giriş Tarihi : 09-03-2014 17:53   Güncelleme : 09-03-2014 17:53

VAROL'DAN ÇARPICI İDDİA!

"Yerel seçime belediyeden kaynak mı aktarılıyor?"

VAROL'DAN ÇARPICI İDDİA!
Mahalli seçim kampanyası için belediye kaynaklarının kullanıldığı iddiasını gündeme getiren AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İlkadım Belediyesi'nin 'İlkadım Gençlik' şöleni adı altında seçime kaynak aktarıldığını öne sürdü.
 
 
"42 BİN TL'YE GENÇLİK ŞÖLENİ"
 
Gençliğin kullanıldığını söyleyen AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, MHP'li İlkadım Belediyesi'nin şubat ayında kendisine ait bir sosyal tesiste Gençlik Şöleni adı altında bir organizasyon tertip ettiğini,  düzenlenen  organizasyonun maliyetinin 42 bin TL'ye mal olmasının şaşırtıcı olduğunu söyledi.
 
AFAKİ RAKAM
 
Yerel seçimler öncesi 42 bin TL'ye mal olan organizasyonun masraflarının açıklanması gerektiğini söyleyen Varol, " Biz inceleyip araştırdığımızda, MHP'li, İlkadım Belediyesi bu etkinliği belediye tesisleri olan Gazi Sosyal Tesislerinde yapmış.  Burası belediye tesisi olduğu için ücretsiz tahsis yapılmış.  Tanıtım yapmışlar mı ? diye araştırdık. Ortada tanıtım adına bir şey yok. Sadece bir kaç tane pankart yapıldığını öğrendik. Gençlik şöleninde konser veren üç genç sanatçımız var. Onların alabileceği konser ücreti ortada. Organizasyon da ikram adına yapılan bir hizmette yok. Ancak ortada afaki bir harcama var.  " dedi.
 
DEMİRTAŞ AÇIKLASIN!
 
İlkadım Belediyesi'nin bütçesinden bu şekilde kaynak aktarılmasının etik olmadığını ifade eden AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, " Yerel seçimlere 20 bin TL ile girdiğini açıklayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın 42 bin TL'ye mal olan bu gençlik şöleni organizasyonunu açıklamasını bekliyoruz. Maliyetini afaki bulduğumuz bu etkinliğin karşılığında nereye, nasıl harcama yapılmıştır. Yerel seçimler öncesi böyle bir harcama yapılması düşündürücüdür. " diye konuştu.  
adminadmin