Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-01-2019 14:00   Güncelleme : 18-01-2019 14:00

​Vezirköprü'de İçme Suyu Problemi Çözülüyor

​Vezirköprü'de İçme Suyu Problemi Çözülüyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Vezirköprü'ye 8.5 milyon liralık yatırımla atık su arıtma tesisi kazandırıyoruz. Yılsonuna kadar tamamlanacak. Ayrıca ilçemizde içme suyu problemi ortadan kalkacak" dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Altyapı, "İçme suyu ve yol, olmazsa olmazlarımızdır. Vezirköprü ilçemizde bu anlamdaki problemleri çözmek için gerekli çalışmaları yaptık. İçme suyu problemi de çözülecektir" dedi.

ALTYAPI, İÇME SUYU VE YOL!

17 ilçeden başlattıkları hizmet seferberliğinin sürdüğünü belirten Zihni Şahin, "Her ilçemizin müşterek olduğu gibi ayrı problemleri de var.  Samsunumuz ilçelerimizle beraber alt yapı, içme suyu ve ulaşım konusunda örnek bir şehir olacaktır. Altyapı, içme suyu ve yol tüm insanlarımızın en temel ihtiyaçlarıdır. Bu ihtiyaçları çözmek bizim birinci görevimizdir. Şu ana kadar 8 ayda 500 kilometre yol yaptık. Alt yapı ve içme suyu konusunda ise 75 projeyi devam ettiriyoruz" diye konuştu.

VEZİRKÖPRÜ’YE 8.5 MİLYONLUK YATIRIM

Vezirköprü'nün, Samsun'un tarihi ve büyük bir ilçesi olduğuna dikkati çeken Zihni Şahin, "İlçemizde 8 milyon 520 bin 227 TL tutarında atık su arıtma tesisi inşaatına başladık. İnşaat bütün hızıyla ve aralıksız sürüyor. Bu projeyi 2019 yılı sonu itibarıyla tamamlayacağız. Böylece Vezirköprü'de alt yapı anlamında çok önemli bir çalışma hayata geçmiş olacaktır" dedi.

VEZİRKÖPRÜLÜLERE VE BAŞKAN EDİS’E TEŞEKKÜR

Başkan Şahin, konuyla açıklamalarını, şu şekilde tamamladı:

"Vezirköprü ilçemizi göreve geldikten sonra defalarca ziyaret ettim. Belediye Başkanımız İbrahim Sadık Edis ile istişareler yaptık. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Vezirköprülü hemşerilerime sabır ve hoşgörüleri için çok teşekkür ediyorum. Başkanımız İbrahim Sadık Edis ile el ele birlik ve beraberlik içinde çalıştık."

 

 

 

 

adminadmin