Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-06-2017 09:54   Güncelleme : 23-06-2017 10:00

Vm Medical Park Lösam’ı Misafir Etti

VM Medical Park Samsun Hastanesi,Samsunda çocuklar ve ailelerine yardım eli uzatan, toplumsal sorumluluğu gündemde tutan en önemli sivil toplum örgütlerinden biri olan lösam derneği ile birlikte (Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği ) iftar yemeğinde buluştu. Bu buluşmada ev sahipliği yapan vm medicalpark ailesi tedavi gören çocuklar, aileleri ve hayırseverleri bir araya getirdi.

Vm Medical Park Lösam’ı Misafir Etti

LÖSAM Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak,”En zor dönemlerden hep birlikte geçtik.Yardımlarını esirgemeyen destekçilerimize teşekkür ederiz. Temennimiz tüm çocuklarımızın sağlıklarına kavuşmasıdır.Çalışmalarımız,mücadelemiz bu yöndedir.En büyük destekçilerimizden biri olan VM Medical Park Samsun Hastanesi’ne iftar yemeğinde bizleri ağırladığı için LÖSAM adına teşekkür ederim.”dedi.

Çocuklar için el ele…”

Genel Müdür Hakan Özcan,”LÖSAM’la iftar yemeğinde buluşmak bizi onurlandırdı.Kan Hastalığı’na karşı verilen bu mücadele,çocuklarımızın yanında olmak onlara destek çıkmak gerçekten gurur verici.Onlar hepimizin çocukları.Hepimiz tedavi ve iyileşme süreçlerinden sorumluyuz.Her zaman yardım ve desteklerimizle örnek olmaya, bu hastalığa karşı mücadele veren çocuklar ve onların aileleri için el ele vermeye devam edeceğiz!” şeklinde açıklama yaptı.

 

 

adminadmin