Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-03-2019 08:52   Güncelleme : 07-03-2019 08:52

VM Medical Park Samsun Hastanesi’nde Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı Başladı

VM Medical Park Samsun Hastanesi Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı kursiyerleriyle başladı. Hastane Başhekimi Dr. Adem Dirican, “Yoğun Bakım Ünitesi ancak iyi eğitim almış, özellikli alanların detaylarına hakim hemşirelerimiz tarafından yürütülebilir” diye konuştu.

VM Medical Park Samsun Hastanesi’nde Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı Başladı

VM Medical Park Samsun Hastanesi Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı kursiyerleriyle başladı. Hastane Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan açılış konuşmasında: “Alanında uzman hekimlerimiz ve deneyimli hemşirelerimiz ile yoğun bakım ünitelerimizdeki tecrübelerimizi sizlere aktarıyor olmak gurur verici. VM Medical Park Samsun Hastanesi olarak, yıllardır olduğu gibi, akademik gelişiminize katkı sağlıyor olmaktan dolayı mutluyuz ve her zaman yanınızdayız” dedi.

Hastane Başhekimi Dr. Adem Dirican da yoğun bakımın önemine dikkat çekerken şunları söyledi: “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı bizler için çok önemli. 10. yılımızda kapasitemizi ve yatak sayımızı da artırarak 3. basamak yoğun bakım hizmeti vermekteyiz. Yoğun Bakım Ünitesi gibi bir departmanı ancak iyi eğitim almış, özellikli alanların detaylarına hakim hemşirelerimiz tarafından yürütülebilir. VM Medical Park Samsun ailesi olarak aramıza hoşgeldiniz der, eğitimin ve öğrenmenin heyecanının hayatınıza ışık saçmasını dilerim.”

Hasta Bakım Hizmetleri Müdürü Nagihan Şimşekkurs hakkında bilgiler vererek, “Hemşirelik gibi değerli bir mesleğin Yoğun Bakım gibi özellikli alanda gönülleriyle çalışacak yeni meslektaşlarımı bugün aramızda görmek bizi heyecanlandırıyor. Sizlerin emeğinizi değere dönüştürerek, bu alanda başarılarınızın hep yakın takipçisi olacağız. Aramıza hoşgeldiniz” dedi.

 

 

adminadmin