Samsun Haber
Giriş Tarihi : 11-07-2017 15:06   Güncelleme : 11-07-2017 15:06

VM Medical Park Samsun Hastanesinden Fatih Atlı’ya Tam Destek

Türkiye’nin en büyük 3. Güreş organizasyonu olan Vezirköprü Kunduz Yağlı Pehlivan Güreşlerinde altın kemer alan Fatih Atlı VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

VM Medical Park Samsun Hastanesinden Fatih Atlı’ya Tam Destek

2014 Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Başpehlivan olan Fatih Atlı “3 yıldır sağlık sponsoru olan VM Medical Park Samsun Hastanesi’ne ve benden hiçbir zaman maddi manevi desteğini esirgemeyen Genel Müdür Dr. Hakan Özcan’a teşekkür ederim. Bizim başarımızda onlarında emekleri destekleri var, son elde ettiğim başarıyı da kendisi ile paylaşmak istedim.” diye konuştu.

Genel Müdür Dr. Hakan Özcan, ”Desteklerimizin karşılığını başarılarla, ödüllerle almak bizler için gurur verici. 2017’de de sağlık sponsoru olarak maddi manevi güreşçimizin her zaman yanındayız. Altın Kemer’i kazandığı için kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. VM Medical Park Samsun Hastanesi olarak farklı spor dallarında sporculara ve kulüplere destek oluyoruz ve destek vermeye de devam edeceğiz. Samsun takımlarının ve sporcularının başarısı bizim için önemlidir.” dedi.

adminadmin