Teknoloji
Giriş Tarihi : 11-09-2014 00:56   Güncelleme : 11-09-2014 00:56

Whatsapp görüntülü konuşmaya mı geçiyor?

Ücretsiz mesajlaşma, fotoğraf, görüntü ve sesli mesaj yollama imkânları sunan WhatsApp, görüntülü konuşma özelliği üzerinde çalıştığı iddia edildi. Bu haberin çeşitli internet sitelerinde yer almasına rağmen WhatsApp’tan resmi bir açıklama gelmedi.Görüntülü konuşma imkanı sağlayan bir birinden farklı birçok program olmasına rağmen son yılların gözde application Whatsapp’ın rekor kırması bekleniyor.İddialar doğruysa imdiye kadar görüntülü konuşma kolaylığı sağlayan birçok program olmasına rağmen WhatsApp’ın diğerlerine göre daha çok ilgi toplaması bekleniyor.  

Whatsapp görüntülü konuşmaya mı geçiyor?

Ücretsiz mesajlaşma, fotoğraf, görüntü ve sesli mesaj yollama imkânları sunan WhatsApp, görüntülü konuşma özelliği üzerinde çalıştığı iddia edildi. Bu haberin çeşitli internet sitelerinde yer almasına rağmen WhatsApp’tan resmi bir açıklama gelmedi.

Görüntülü konuşma imkanı sağlayan bir birinden farklı birçok program olmasına rağmen son yılların gözde application Whatsapp’ın rekor kırması bekleniyor.

İddialar doğruysa imdiye kadar görüntülü konuşma kolaylığı sağlayan birçok program olmasına rağmen WhatsApp’ın diğerlerine göre daha çok ilgi toplaması bekleniyor.

 

adminadmin